miercuri, 21 august 2019

METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în județul Constanța - PROGNOZA ANM

METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în județul Constanța - PROGNOZA ANM

Spcialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au dat publicității estimarea evoluției vremii în România, în următoarele două săptămâni.

Astfel, la nivel național, regimul termic va fi în scădere pe durata următoarelor două săptămâni, iar ploile însemnate cantitativ vor fi din ce în ce mai prezente în majoritatea regiunilor, atât în intervalul 19 - 22 septembrie, cât și după 27 septembrie, reiese din estimările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 18 septembrie - 1 octombrie.

În ce privește Dobrogea, intervalul de referință va debuta cu o vreme mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an, maximele urmând a se situa, în medie, între 24 și 28 de grade, iar minimele între 16 și 18 grade.

Sfârșitul primei săptămâni va fi caracterizat de o vreme mai răcoroasă, cu temperaturi ziua de 21 - 23 de grade și noaptea de 12 - 15 grade. Apoi, este estimată o creștere ușoară a temperaturilor, astfel că cele maxime vor fi de 23 - 26 de grade, iar cele minime de 14 - 16 grade, în medie regională.

În intervalele 20 - 22 și 26 - 29 septembrie probabilitatea de ploaie va fi mai mare și local cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Recomandare: Explicația meteorologilor pentru furtuna care a devastat vestul țării: 'Temperatura a scăzut brusc cu 15-16 grade'

Comenteaza aceasta stire