marţi, 16 iulie 2019

METEO. Temperaturi de peste 30 de grade Celsius, în următoarele zile! Când se schimbă vremea!

METEO. Temperaturi de peste 30 de grade Celsius, în următoarele zile! Când se schimbă vremea!

Temperaturile vor fi ridicate și specifice pentru luna iulie, în zilele de duminică și luni, cu maxime care vor ajunge la 32 de grade Celsius, de luni seara se va răci ușor și vor apărea averse de ploaie în zona de nord a României.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) duminică, temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, iar cele mai ridicare temepraturi vor fi în sud și sud-vestul României.

"În Capitală vremea va fi furmoasă, cu temeperaturi care vor ajunge la prânz chiar și la 29 de grade Celsius", a declarat pentru Mediafax, meteorologul Maria Tomescu.

Ziua de luni va fi cea mai călduroasă, cu temperaturi specifice pentru luna iulie.

"Maximele zilei vor fi situate înte 23 și 32 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în Lunca Dunării, aceste temperaturi sunt specifice mijlocului de vară, pentru luna iulie", a mai spus meteorologul.

Potrivit ANM, luni după amiază vremea se va răci ușor în nordul țării, acolo vor apărea înnorări accentuate, averse și chiar și descărcări electrice. "Nu este exclus să apară și grindina pe arii restrânse", a mai spus meteorologul de serviciu.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.

ALERTĂ METEO. Noi coduri portocalii și galbene - ploi, grindină și vijelii în mai multe zone!
De Neptun TV 22 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe
De Neptun TV 21 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

COD GALBEN de inundații pe râuri din 20 de județe
De Neptun TV 19 iunie 2019

Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare ȋn intervalul miercuri ora 18:00 – joi ora 6:00 pe unele râuri din județele Alba, Hunedoara, Arad și Bihor.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină în 37 de județe HARTA
De Neptun TV 19 iunie 2019

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.