marţi, 20 august 2019

METEO. Temperaturile ajung din nou la 33 de grade! Vezi cum va fi vremea în următoarele zile!

METEO. Temperaturile ajung din nou la 33 de grade! Vezi cum va fi vremea în următoarele zile!

METEO. Cerul se va însenina, ploile se vor opri, iar temperaturile aerului vor ajunge din nou la 33 de grade Celsius. Este anunțul meteorologilor români, care prognozează, astfel, o revenire în forță a verii.

DUMINICĂ, 23 august. Ploile se vor mai împuțina, iar temperaturile aerului vor crește față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales ziua când va ploua pe spații restrânse în regiunile vestice, sudice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade in vest și 27 de grade in nord-vest. In Dobrogea  se vor semnala precipitații, în general de slabă intensitate.

LUNI, 24 august. In majoritatea zonelor țării, temperaturile aerului vor crește cu câteva grade, urmând să se situeze în jurul normelor climatologice specifice ultimei decade a lunii august. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în zona montană, unde doar izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe litoral, iar spre sfârșitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in depresiuni și 30 de grade in est, sud si vest.

MARȚI, 25 august. Continua să se încălzească ușor față de zilele anterioare, astfel ca ajungem sa vorbim despre o vreme caldă, izolat chiar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice, iar seara si in cele nordice și de nord-est, unde vor fi înnorări temporare și cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în zona Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 31 de grade in est, sud si vest.

Spre mijlocul saptamanii viitoare temperaturile vor crește, astfel că se va ajunge la temperaturi normale pentru această dată calendaristică, cu maxime intre 27 - 33 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

Comenteaza aceasta stire