miercuri, 17 iulie 2019

METEO. Vara se lasă așteptată: urmează o nouă săptămână ploioasă, avertizează ANM

METEO. Vara se lasă așteptată: urmează o nouă săptămână ploioasă, avertizează ANM

Vremea instabilă continuă și săptămâna următoare, potrivit Administraței Naționale de Meteorlogie, care anunță ploi în aproape toată țara.

Vremea va continua să fie instabilă în prima parte a săptămânii viitoare.

Luni după-amiază va ploua în aproape toată țara, la fel și în noaptea de luni spre marți. Practic, chiar dacă este frumos afară luni dimineață, să nu uităm să ne luăm umbrelele cu noi fiindcă va ploua în a doua jumătate a zilei.

 

Marți, vremea va fi mai frumoasă, ploile se vor restrânge în jumătatea de est a țării.

 

De asemenea, miercuri, de ziua copilului, va fi în general vreme frumoasă, însă în a doua parte a zilei vor apărea precipitații, iar pe timpul nopții va intra un val de precipitații dinspre sud-vest.

 

În ceea ce privește sfârșitul săptămânii, prognoza nu este încă exactă, însă se pare că va fi un weekend ploios”, au declarat reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie citați de agenția Mediafax.

Pe același subiect: METEO CONSTANȚA. Săptămâna viitoare începe cu temperaturi de 30 de grade Celsius!

Astfel, săptămâna va debuta cu ploi în majoritatea regiunilor, potrivit estimărilor meteorlogilor, iar temperaturile vor fi cuprinse între 25-32 de grade în majoritatea regiunilor. Marți, cerul se va însenina în vestul țării, în Banat și Crișana, însă va ploua în tot restul țării, iar temperaturile vor rămâne destul de ridicate, cu valori cuprinse între 22-30 de grade Celsius. Miercuri, 1 iunie, se anunță precipitații în a doua parte a zilei, însă cu temperaturi ceva mai ridicate, în București urmând să fie 31 de grade, anunță ANM.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.

ALERTĂ METEO. Noi coduri portocalii și galbene - ploi, grindină și vijelii în mai multe zone!
De Neptun TV 22 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe
De Neptun TV 21 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

COD GALBEN de inundații pe râuri din 20 de județe
De Neptun TV 19 iunie 2019

Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare ȋn intervalul miercuri ora 18:00 – joi ora 6:00 pe unele râuri din județele Alba, Hunedoara, Arad și Bihor.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină în 37 de județe HARTA
De Neptun TV 19 iunie 2019

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.