marţi, 20 august 2019

Michael Matthews s-a impus în etapa a treia a Turului Spaniei

Etapa a treia a Turului Spaniei la ciclism a avut parte de un start inedit. Rutierii au pornit în cursă de pe puntea unui portavion. Runda s-a încheiat cu victoria lui Michael Matthews, care a devenit totodată şi lider la general.

În marile curse de ciclism ale lumii am avut mereu parte de evenimente inedite. Ce s-a întâmplat însă în etapa a treia a Turului Spaniei le întrece pe toate. Caravana a plecat în cursă de pe puntea portavionului Juan Carlos I, acostat în cel mai mare port al Spaniei la Oceanul Atlantic, Cadiz.

Rutierii au făcut poze cu avioanele, după care au coborât pe o trapă lăsată la mal pentru a porni în etapa desfășurată între Cadiz și Arcos de la Frontera, pe o distanță de aproape două sute de kilometri. Cel mai rapid pe această distanță a fost rutierul echipei Orica Greenadge, Michael Matthews.

Australianul a câștigat nu doar etapa ci și tricoul roșu de lider al clasamentului general. Marii favoriți ai cursei, Quintana, Contador și Froome, au avut din nou parte de o etapă fără incidente, lupta pentru șefia cursei amânându-se pentru etapele montane.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire