miercuri, 21 august 2019

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!

Cu doar o zi înainte de minivacanţa de 1 Mai, Ministrul Apelor şi Pădurilor a luat plajele la pas. În atenţia lui au fost cele din staţiunile la mare căutare: Mamaia şi Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiştii aflaţi pe plajă, ce îi nemulţumeşte. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

De Andreea Bajdechi 21:44, 26 aprilie 2018 66 vizite LITORAL

Încă de dimineață, Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a mers în Vama Veche, pentru a vedea cum arată plajele și cum vor fi primiți turiștii în acest weekend. Probleme grave nu există. Singurele nereguli au fost găsite pe subsectoarele de plajă închiriate.  

După vizita în Vama Veche, a urmat cea în stațiunea Mamaia. Aceasta a fost verificată începând din zona Pescărie, unde s-a găsit și prima problemă.

Ministrul nu s-a rezumat doar la a observa plajele, ci a stat de vorbă și cu cetățenii.

Ministrul a precizat astăzi și că, în cazul sectoarelor de plajă închiriate, unde au fost găsite nereguli, utilizatorii au avut termen la dispoziție să remedieze probemele.

Tot el a mai declarat că, de-a lungul sezonului, vor fi făcute controale pentru a verifica dacă cei care au închiriat sectoarele  de plajă respectă procentajul de 30%, ce trebuie alocat oamenilor care vor să stea pe prosop, și nu pe șezlong. 

Comenteaza aceasta stire