miercuri, 21 august 2019

MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE. Litoralul Mării Negre, în topul destinațiilor preferate de români - ce oferte au hotelierii!

Numărăm zilele până intrăm în minivacanţa de 1 Decembrie, iar litoralul Mării Negre se află în topul destinaţiilor preferate de români, top în care conduc detaşat staţiunile montane. Cei care au avut posibilitatea să-şi ia mai multe zile de concediu au optat pentru destinaţii exotice, sau pentru cele recunoscute pentru târgurile de Crăciun.

De Cristina Puşcaşu 19:42, 27 noiembrie 2017 275 vizite LITORAL

Nu mai sunt gradele din termomentre ingredientul principal al sejurului pe litoral, dar marea se află totuși în topul preferințelor românilor și pentru minivacanța de 1 Decembrie.

Constanța este un oraș cosmopolit care creează premisele unei vacanțe perfecte pe lioralul Mării Negre. Chiar daca este frig afară turiști au ales să își petreacă minisejurul de 1 Decembrie la mare.

Dacă ne gândim că hotelierii au cuprins în pachet și excursii, înțelegem de ce oferta la mare este atrăgătoare și în extrasezon.

Și cum un cadou aduce întotdeauna bucurie, iată principiul pe care îl urmează în această perioadă a anului centrele spa de la Constanța. Ce au inclus în pachetul de vacanță de 1 Decembrie?

Din centrul spa pășim într-un restaurant de la malul mării care așteaptă oaspeți de Ziua Națională.

Cei mai mulți români au ales să petreacă în țară minivacanța de 1 Decembrie. Valea Prahovei și Bucovina sunt destinațiile preferate. Cei care au avut posibilitatea să-și ia mai multe zile de concediu s-au orientat către destinații exotice, precum Maroc, sau către orașe cu tradiție în organizarea celebrelor târguri de Crăciun, cum ar fi Viena și Praga. Cât plătesc pentru o astfel de destinație?

Specialiștii spun că, în acest an, tot mai mulți români au renunțat la călătoriile în afara țării de Crăciun sau de Revelion, pentru că ambele sărbători cad în timpul săptămânii.  

Comenteaza aceasta stire