miercuri, 23 mai 2018

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!

Staţiunea Mamaia este polul distracţiei în această minivacanţă. Şi cum cel mai mare festival de muzică tehno şi electro începe diseară, au apărut deja şi primii turişti. Cu toţii sunt convinşi că vor avea parte de cea mai reuşită vacanţă. Staţiunea Mamaia dă startul, aşadar, unui nou sezon estival.

De Andreea Bajdechi 21:39, 26 aprilie 2018 334 vizite LITORAL

Începând din aceste zile, stațiunea Mamaia își deschide larg porțile pentru petrecăreți. Cluburile sunt pregătite, la fel și corturile unde se va desfășura festivalul Sunwaves, care de altfel, este cel ce dă startul la distracție. Zecii de mii de tineri veniți din toată țara, dar și din străinătate, vor petrece timp de patru nopți și patru zile. Peste 63 de DJ vor întreține frenezia.

Cei care vor să participe la festival trebuie să scoată din buzunar între 50 și 150 de lei. Astăzi i-am întâlnit pe plajă pe primii turiști străini care au venit la Sunwaves. Unii dintre ei sunt „clienți vechi” ai festivalului, pe când alții sunt la prima lor vizită pe litoralul românesc.

Cei care nu au apucat să-și facă rezervări din timp în cea mai în vogă stațiune a momentului de pe litoralul românesc trebuie să știe că la recepțiile hotelurilor, tarifele sunt cu până la 30% mai mari, iar locurile sunt din ce în ce mai puține. Nu au fost uitați nici gurmanzii. Pentru ei, de 1 Mai, se pregătește, în nordul stațiunii Mamaia, un festival de “Street fast-food”. Așadar evenimente sunt pentru toată lumea, tot ce trebuie să faceți este să vă grăbiți să ajungeți  la mare. 

Comenteaza aceasta stire

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de tineri petrec pe litoral! Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor!
De Neptun TV 30 aprilie 2018

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanța de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice și de bere, întreceri de mașini și multe concerte, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!
De Neptun TV 27 aprilie 2018

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Cu doar o zi înainte de minivacanța de 1 Mai, Ministrul Apelor și Pădurilor a luat plajele la pas. În atenția lui au fost cele din stațiunile la mare căutare: Mamaia și Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiștii aflați pe plajă, ce îi nemulțumește. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Stațiunea Mamaia este polul distracției în această minivacanță. Și cum cel mai mare festival de muzică tehno și elecro începe diseară, au apărut deja și primii turiști. Cu toții sunt convinși că vor avea parte de cea mai reușită vacanță. Stațiunea Mamaia dă startul, așadar, unui nou sezon estival.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de turiști așteptați în weekend - doar zece salvamari se vor afla la posturi!
De Andreea Bajdechi 25 aprilie 2018

Zeci de mii de turiști vor veni, începând cu acest weekend, în stațiunile de pe litoralul românesc. Și cum marea atrage precum un magnet, cu siguranță vor fi temerari care se vor aventura valuri.