joi, 22 august 2019

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!

Staţiunea Mamaia este polul distracţiei în această minivacanţă. Şi cum cel mai mare festival de muzică tehno şi electro începe diseară, au apărut deja şi primii turişti. Cu toţii sunt convinşi că vor avea parte de cea mai reuşită vacanţă. Staţiunea Mamaia dă startul, aşadar, unui nou sezon estival.

De Andreea Bajdechi 21:39, 26 aprilie 2018 379 vizite LITORAL

Începând din aceste zile, stațiunea Mamaia își deschide larg porțile pentru petrecăreți. Cluburile sunt pregătite, la fel și corturile unde se va desfășura festivalul Sunwaves, care de altfel, este cel ce dă startul la distracție. Zecii de mii de tineri veniți din toată țara, dar și din străinătate, vor petrece timp de patru nopți și patru zile. Peste 63 de DJ vor întreține frenezia.

Cei care vor să participe la festival trebuie să scoată din buzunar între 50 și 150 de lei. Astăzi i-am întâlnit pe plajă pe primii turiști străini care au venit la Sunwaves. Unii dintre ei sunt „clienți vechi” ai festivalului, pe când alții sunt la prima lor vizită pe litoralul românesc.

Cei care nu au apucat să-și facă rezervări din timp în cea mai în vogă stațiune a momentului de pe litoralul românesc trebuie să știe că la recepțiile hotelurilor, tarifele sunt cu până la 30% mai mari, iar locurile sunt din ce în ce mai puține. Nu au fost uitați nici gurmanzii. Pentru ei, de 1 Mai, se pregătește, în nordul stațiunii Mamaia, un festival de “Street fast-food”. Așadar evenimente sunt pentru toată lumea, tot ce trebuie să faceți este să vă grăbiți să ajungeți  la mare. 

Comenteaza aceasta stire