vineri, 19 iulie 2019

Mircea Băsescu este acuzat de o femeie din Constanța că ar fi înjurat-o și lovit-o în trafic

O nouă lovitură marca Băsescu.  De  această dată este vorba  de fratele președintelui, Mircea Băsescu care este acuzat de o  femeie din Constanța că ar fi înjurat-o și lovit-o în trafic.  Declarația a fost făcută în această seară la Realitatea TV.

Femeia sustine ca dupa incidentul de vineri  a sunat la 112  și a fost îndrumată să ia legătura cu politiștii de la secția 3.  Aceștia i-au spus să faca plingere împotriva șoferului  despre care  nu știa initial că este  fratele președintelui Traian Băsescu. A aflat acest lucru abia dupa ce a găsit niste fotografii pe internet cu  Mircea Băsescu. Potrivit Realitatea TV, numărul de înmatriculare al limuzinein de lux implicată în incident și  la volanul căreia s-ar fi aflat fratele președintelui corespunde cu cel al masinii  cu care a mai fost văzut circulînd Mircea Băsescu.

 

 

 

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.