duminică, 18 august 2019

Mircea Lucescu, invitat de președintele turc Recep Tayyip Erdogan la palatul prezidențial, să vorbească despre fotbal

Mircea Lucescu, invitat de președintele turc Recep Tayyip Erdogan la palatul prezidențial, să vorbească despre fotbal

Mircea Lucescu și Yildirim Demiroren, selecționerul și președintele Federației Turce de Fotbal (TFF) s-au întâlnit, astăzi, cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, la palatul Beylerbeyi, informează tff.org.

La întâlnire a fost prezent și Ali Durust, vicepreședintele federației turce. "Președintele Recep Tayyip Erdogan, Yildirim Demiroren, președintele federației turce, și Mircea Lucescu s-au întâlnit la palatul Beylerbeyi. Ali Durust, vicepreședintele TFF, a fost și el prezent. În cadrul întâlnirii, președintele nostru i-a urat succes lui Lucescu în noua sa misiune", se arată într-un comunicat postat pe site-ul tff.org.

Mircea Lucescu a avut o discuție destinsă cu Erdogan despre fotbal și despre situația echipei naționale a Turciei, iar Demiroren și Durust i-au oferit președintelui informații despre situația fotbalului turc, conform Fotomac. Mircea Lucescu a fost numit selecționerul naționalei Turciei la începutul acestei luni.

Echipa națională a Turciei mai are de jucat împotriva Ucrainei (2 septembrie), Croației (5 septembrie), Islandei (6 octombrie) și Finlandei (9 octombrie). Înaintea ultimelor patru etape din preliminarii, turcii ocupă locul trei în grupa I, cu 11 puncte, la egalitate cu Ucraina și la două puncte distanță de Croația și Islanda (ambele cu câte 13).

Comenteaza aceasta stire