sîmbătă, 24 august 2019

Momente de groază pentru o familie din Mangalia. Fiica lor a dispărut

Momente de groază pentru o familie din Mangalia. Fiica lor a dispărut

Mai bine de 24 de ore, o familie din Mangalia a trecut prin iad. Fiica lor de 26 de ani a dispărut ieri la 4 dimineața din pat, fără bani și fără acte. Mamă a unui copil de câteva luni, tânăra suferea de depresie post natală iar părinții s-au temut că și-a pus capăt zilelor mai ales că un martor o văzuse în apă, lângă digul din oraș.  

Indiciile din jurul dispariției tinerei de 26 de ani i-a făcut pe cei apropiații săi să se gândească la o tragedie. Era mamă a unui copil de trei luni și suferea de depresie post natală. A plecat din pat, de lângă viitorul său soț, în jurul orei 4, doar cu hainele de pe ea. 

Familia s-a temut că se va sinucide pentru că în trecut mai încercase să-și ia zilele. Astfel că au plecat disperați în căutarea ei.  

Părinții și apropiații au căutat-o în tot orașul și pe toate plajele, până în Eforie, însă fără nici un rezultat. Au lipit afișe, au întrebat din om în om și au cerut și ajutorul Poliției. 

Abia astăzi după-amiază, când familia era în pragul disperării, au găsit-o. Rătăcea teafără și nevătămată pe plaja din Saturn. După ce își va reveni, va fi audiată de polițiști pentru a se stabili cu exactitate motivele care au determinat-o să plece de acasă.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire