duminică, 16 iunie 2019

Moș Crăciun a sosit mai devreme la copiii și bătrânii nevoiași din Cumpăna!

Moș Crăciun a sosit mai devreme la copiii și bătrânii nevoiași din Cumpăna!

Moș Crăciun a sosit mai devreme la copiii și bătrânii nevoiași din Cumpăna. Celor mici le-a adus surprize dulci, iar vârstnicilor – alimente necesare pentru masa de Crăciun.

Cum era de așteptat, copiii de la cele două grădinițe din comună l-au așteptat cu nerăbdare și, cu surprize, la rândul lor. Ei au pregătit un program artistic cu poezii, muzică, scenete de teatru și momente de dans.

Ca în fiecare an, primarul Mariana Gâju i-a fost ajutor de nădejde Moșului și le-a oferit daruri micilor artiști.

Și, tot în prag de Crăciun, bătrânii nevoiași, dar și persoanele cu handicap grav din comună au primit pachete cu alimente.

Primarul Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu și consilierii locali au bătut la ușile celor 180 de vârstnici cu pensii mici pentru a le oferi cele de care au atâta nevoie. 

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.