miercuri, 20 martie 2019

Moș Crăciun a venit deja în Japonia

Pentru copiii unei grădinițe din Japonia, Moș Crăciun a venit mult mai devreme. Sosit tocmai din Laponia, Moșul a adus cu el cadouri pe care le-a oferit celor mici, care l-au așteptat în liniște, dar cu mare nerăbdare.      

 

Moș Crăciun are deja un program încărcat. Pe lângă faptul că trebuie să se ocupe de alegerea fiecărui cadou în parte, el a plecat din Laponia spre Tokyo. Ajuns mult mai devreme la o grădiniță din capitala japoneză, el i-a salutat pe cei mici, care l-au așteptat cu bradul împodobit, cu colinde, dar și cu desene realizate de ei. Pentru că au fost cuminți, copiii și-au primit imediat cadourile. Înainte de a pleca spre alte destinații, Moș Crăciun s-a fotografiat alături de micuții care deja se gândesc la cadourile pe care le vor primi la anul.

De la grădinița din Tokyo, Moș Crăciun a plecat cu sania sa spre spitalele și orfelinatele din Tokyo, în cadrul turneului său dinaintea sărbătorilor, organizat de o companie aeriană din Finlanda. 

Comenteaza aceasta stire

20 martie. Echinocțiul de primăvară 2019 marchează debutul primăverii astronomice
De Mediafax 19 martie 2019

Miercuri, 20 martie, ora 23.58, este momentul echinocțiului de primăvară, care marchează începutul primăverii astronomice, potrivit Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din București.