joi, 26 aprilie 2018

Moțiunea: ultima speranță

Nu au pensii mai mari de 500 de lei, așa că lună de lună sunt puși să aleagă între a-și cumpăra medicamente sau alimente. Așa că bătrânii din Costinești nici nu vor să se gândească ce soartă vor avea dacă Guvernul Boc îi va arunca pe marginea prăpastiei prin reducerile veniturilor cu 15%. La fel de conștienți de realitatea dureroasă zugrăvită de Executiv sunt și tinerii din localitate.

Problemele lor au fost ascultate de senatorul PSD, Nicolae Moga, care a venit la Costinești să afle care este părerea oamenilor referitoare la moțiunea de cenzură inițiată de social democrați.

Senatorul PSD, Nicolae Moga a promis că astfel de întâlniri vor mai avea loc, pentru a reuși astfel să afle problemele cu care se confruntă oamenii din localitățile colegiului din care face parte.

 

Comenteaza aceasta stire

Fostul Președinte al României, Ion Iliescu, pus sub acuzare în dosarul 'Revoluției'
De Neptun TV 17 aprilie 2018

În data de 13 aprilie, președintele Klaus Iohannis a dat aviz favorabil cererii procurorilor de urmărire penală pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu.

Kovesi, judecată de procurorii CSM pentru că și-ar fi desemnat consilierul judecător să facă controale!
De Neptun TV 11 aprilie 2018

Inspecția Judiciară a constatat în urma unor verificări că procurorul șef al DNA a comis două abateri disciplinare după ce și-ar fi delegat consilierul judecător, Dana Tițian, să efectueze controale la două servicii teritoriale. Raportul a fost transmis Secției pentru Procurori a CSM.