marţi, 23 octombrie 2018

Moțiunea: ultima speranță

Nu au pensii mai mari de 500 de lei, așa că lună de lună sunt puși să aleagă între a-și cumpăra medicamente sau alimente. Așa că bătrânii din Costinești nici nu vor să se gândească ce soartă vor avea dacă Guvernul Boc îi va arunca pe marginea prăpastiei prin reducerile veniturilor cu 15%. La fel de conștienți de realitatea dureroasă zugrăvită de Executiv sunt și tinerii din localitate.

Problemele lor au fost ascultate de senatorul PSD, Nicolae Moga, care a venit la Costinești să afle care este părerea oamenilor referitoare la moțiunea de cenzură inițiată de social democrați.

Senatorul PSD, Nicolae Moga a promis că astfel de întâlniri vor mai avea loc, pentru a reuși astfel să afle problemele cu care se confruntă oamenii din localitățile colegiului din care face parte.

 

Comenteaza aceasta stire

Curtea Constituțională a confirmat rezultatul de invalidare a referendumului pentru familie!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Curtea Constituțională a României (CCR) a confirmat, joi, rezultatul de invalidare a referendumului pentru familie, organizat pe 6 și 7 octombrie, din cauza neatingerii pragului legal de prezență de 30% necesar validării consultării populare.

Klaus Iohannis începe astăzi vizita de stat în Republica Italiană, prima după 45 de ani
De Neptun TV 14 octombrie 2018

Președintele va avea, și la Roma, o întrevedere cu Primarul orașului, Virginia Raggi, urmată de o întâlnire cu reprezentanții comunității românești, cea mai numeroasă din afara granițelor și cea mai mare comunitate străină din Peninsulă. La întâlnire va participa și primar, Virginia Raggi, a conchis Administrația Prezidențială.

Ce prevede Ordonanța de Urgență pe legile justiției. Pensionarea magistraților, amânată
De Mediafax 12 octombrie 2018

În Ordonanța pe legile justiției, care a ajuns vineri seară spre aviz la CSM, sunt prevăzute o serie de modificări, între care se numără și amânarea pensionării anticipate a magistraților întrucât va avea un impact major asupra funcționării instanțelor și parchetelor.

Elena Udrea și Alina Bica, în arest preventiv pentru două luni, anunță șeful biroului Interpol Costa Rica
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de polițiști în Costa Rica în noaptea de miercuri spre joi, a confirmat Biroul de Presă al IGPR.

Premierul Viorica Dăncilă, în Parlamentul European: Nu am venit să dau socoteală, ci din respect pentru forul european
De Neptun TV 3 octombrie 2018

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul dezbaterii din Parlamentl European, că miercuri i-a informat pe membrii acestui for despre abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor secrete, solicitându-le acestora să nu le mai ignore.