luni, 21 ianuarie 2019

Moțiunea: ultima speranță

Nu au pensii mai mari de 500 de lei, așa că lună de lună sunt puși să aleagă între a-și cumpăra medicamente sau alimente. Așa că bătrânii din Costinești nici nu vor să se gândească ce soartă vor avea dacă Guvernul Boc îi va arunca pe marginea prăpastiei prin reducerile veniturilor cu 15%. La fel de conștienți de realitatea dureroasă zugrăvită de Executiv sunt și tinerii din localitate.

Problemele lor au fost ascultate de senatorul PSD, Nicolae Moga, care a venit la Costinești să afle care este părerea oamenilor referitoare la moțiunea de cenzură inițiată de social democrați.

Senatorul PSD, Nicolae Moga a promis că astfel de întâlniri vor mai avea loc, pentru a reuși astfel să afle problemele cu care se confruntă oamenii din localitățile colegiului din care face parte.

 

Comenteaza aceasta stire

Ce se întâmpla în 2019 cu pensiile și recalcularea acestora
De Neptun TV 6 ianuarie 2019

Totodată, Marius Budăi spune că tuturor persoanele care se încadrează în lege, și nu au avut punctaj la grupe, le vor fi recalculate pensiile.

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu
De Neptun TV 4 ianuarie 2019

Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată chiar în ziua în care fostul politician avea evaluarea pentru eliberare.

Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF
De Neptun TV 3 ianuarie 2019

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

România preia de la 1 ianuarie 2019 președinția Consiliului UE. Care sunt principalele atribuții
De Mediafax 31 decembrie 2018

La 12 ani de la aderarea sa la Uniunea Europeană, România va prelua, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, responsabilitatea Președinției Consiliul Uniunii Europene.

Corespondent New York Times: Pe fondul disputelor cu Bruxellesul, România va conduce UE într-un moment crucial
De Neptun TV 31 decembrie 2018

"Guvernul de stânga a trecut în mod incisiv la eforturi de limitare a independenței justiției - generând proteste de stradă și crize politice -, iar acum analizează posibilitatea adoptării unui decret prin care să le ofere amnistie persoanelor condamnate pentru corupție", subliniază Kit Gillet.