vineri, 14 decembrie 2018

Mourinho atacă pe toată lumea !

„Nu i-am spus nimic arbitrului, nu știu de ce am fost eliminat. Am râs și i-am aplaudat decizia. Dacă le-aș spune lui și celor de la UEFA ceea ce cred, cariera mea s-ar încheia astăzi. De ce? De ce se întâmplă mereu la fel în semifinale cu echipele pe care le antrenez? Vorbim de o echipă fantastică a Barcelonei. Nu știu dacă este pentru UNICEF (sponsorul Barcei), nu știu dacă este vorba de puterea lui Villar la UEFA. Nu înțeleg. Bravo, este o echipă fantastică de fotbal. Această echipă nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Fotbalul trebuie să se joace după aceleași reguli pentru toată lumea. Anul trecut cu Inter Milano am făcut un miracol, anul acesta nu va mai avea loc acest miracol. (...)uardiola este un antrenor fantastic, dar a câștigat Liga Campionilor (în 2009) pe care mie mi-ar fi fost rușine s-o câștig, cu scandalul contra celor de la Chelsea. Și dacă va câștiga și în acest an, va fi cu scandalul de pe Bernabeu. Sper că va câștiga într-o zi o Ligă a Campionilor curată, fără scandal” a declarat Mourinho.

Declarațiile lui Mourinho nu au rămas fără ecou iar oficialii Barcelonei au anunțat deja că îl vor reclama pe portughez la UEFA. Mourinho a terminat manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor, contra Barcelonei, în tribune. Tehnicianul a fost eliminat de către centralul întâlnirii după cartonașul roșu primit de Pepe în minutul 61.

Comenteaza aceasta stire

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.