miercuri, 15 august 2018

Mourinho atacă pe toată lumea !

„Nu i-am spus nimic arbitrului, nu știu de ce am fost eliminat. Am râs și i-am aplaudat decizia. Dacă le-aș spune lui și celor de la UEFA ceea ce cred, cariera mea s-ar încheia astăzi. De ce? De ce se întâmplă mereu la fel în semifinale cu echipele pe care le antrenez? Vorbim de o echipă fantastică a Barcelonei. Nu știu dacă este pentru UNICEF (sponsorul Barcei), nu știu dacă este vorba de puterea lui Villar la UEFA. Nu înțeleg. Bravo, este o echipă fantastică de fotbal. Această echipă nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Fotbalul trebuie să se joace după aceleași reguli pentru toată lumea. Anul trecut cu Inter Milano am făcut un miracol, anul acesta nu va mai avea loc acest miracol. (...)uardiola este un antrenor fantastic, dar a câștigat Liga Campionilor (în 2009) pe care mie mi-ar fi fost rușine s-o câștig, cu scandalul contra celor de la Chelsea. Și dacă va câștiga și în acest an, va fi cu scandalul de pe Bernabeu. Sper că va câștiga într-o zi o Ligă a Campionilor curată, fără scandal” a declarat Mourinho.

Declarațiile lui Mourinho nu au rămas fără ecou iar oficialii Barcelonei au anunțat deja că îl vor reclama pe portughez la UEFA. Mourinho a terminat manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor, contra Barcelonei, în tribune. Tehnicianul a fost eliminat de către centralul întâlnirii după cartonașul roșu primit de Pepe în minutul 61.

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.