miercuri, 17 octombrie 2018

Mourinho atacă pe toată lumea !

„Nu i-am spus nimic arbitrului, nu știu de ce am fost eliminat. Am râs și i-am aplaudat decizia. Dacă le-aș spune lui și celor de la UEFA ceea ce cred, cariera mea s-ar încheia astăzi. De ce? De ce se întâmplă mereu la fel în semifinale cu echipele pe care le antrenez? Vorbim de o echipă fantastică a Barcelonei. Nu știu dacă este pentru UNICEF (sponsorul Barcei), nu știu dacă este vorba de puterea lui Villar la UEFA. Nu înțeleg. Bravo, este o echipă fantastică de fotbal. Această echipă nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Fotbalul trebuie să se joace după aceleași reguli pentru toată lumea. Anul trecut cu Inter Milano am făcut un miracol, anul acesta nu va mai avea loc acest miracol. (...)uardiola este un antrenor fantastic, dar a câștigat Liga Campionilor (în 2009) pe care mie mi-ar fi fost rușine s-o câștig, cu scandalul contra celor de la Chelsea. Și dacă va câștiga și în acest an, va fi cu scandalul de pe Bernabeu. Sper că va câștiga într-o zi o Ligă a Campionilor curată, fără scandal” a declarat Mourinho.

Declarațiile lui Mourinho nu au rămas fără ecou iar oficialii Barcelonei au anunțat deja că îl vor reclama pe portughez la UEFA. Mourinho a terminat manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor, contra Barcelonei, în tribune. Tehnicianul a fost eliminat de către centralul întâlnirii după cartonașul roșu primit de Pepe în minutul 61.

Comenteaza aceasta stire

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.