luni, 15 octombrie 2018

Mulțumit de transferuri

CVM Tomis a tăiat în carne vie după ratarea cuceririi titlului ! Din lotul care a terminat pe locul 2, au rămas doar 5 oameni, Began, Macovei, Laza, Dumitrache și Mihăilă, însă ultimul doar se va antrena cu echipa și va îndeplini rolul de statistician la meciurile oficiale ! Conducerea executivă a clubului de la țărmul mării s-a mișcat repede și deja a parafat căteva transferuri: internaționalul român Cristian Chițigoi (31 de ani, 1,95 m, universal), de la Dinamo București, Marin Lescov (20 de ani, 1,90 m, coordonator) și Dmitri Bahov (19 ani, 1,96 m, extremă), ambii de la Unirea Dej și internaționali moldoveni. Tot din România vine la CVM Tomis și Alexandru Zahar (16 ani, 2,02, extremă), un internațional de juniori care a jucat pentru CSS Tulcea. Lotul a fost completat și cu doi "stranieri": ucraineanul Igor Markușev (26 de ani, 1,96 m, extremă), de la Budivelnik Dinamo Bukovina Cernăuți (locul 4 în Ucraina) și brazilianul Marcos de Oliveira (37 de ani, 1,92 m, libero), de la Beauvais Oise Universite Club (locul 5 în Franța). CVM Tomis nu se va opri aici cu transferurile în curănd urmănd să sosească la țărmul mării un coordonator și o extremă !

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.