vineri, 21 iunie 2019

Naționala feminină de tenis de masă a României a învins Slovacia în primul meci de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo

Naționala feminină de tenis de masă a României a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial pe echipe, care se desfășoară la Tokyo, după ce a învins astăzi reprezentativa Slovaciei, scor 3-0. Constănțeanca Eliza Samara a trecut în minimum de seturi de Eva Odorova, în timp ce Daniela Dodean și Bernadette Szocs le-au învins pe Barbora Balazova, respectiv Eva Jurkova, cu 3-1. Mâine dimineață, de la ora 7, fetele noatre întâlnesc Coreea de Nord, iar de la 13 și 30 de minute puternica formație a Chinei. În aceeași competiție, băieții au pierdut cu 0-3 în fața Franței.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.