vineri, 19 aprilie 2019

Naționala feminină de tenis de masă a României a învins Slovacia în primul meci de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo

Naționala feminină de tenis de masă a României a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial pe echipe, care se desfășoară la Tokyo, după ce a învins astăzi reprezentativa Slovaciei, scor 3-0. Constănțeanca Eliza Samara a trecut în minimum de seturi de Eva Odorova, în timp ce Daniela Dodean și Bernadette Szocs le-au învins pe Barbora Balazova, respectiv Eva Jurkova, cu 3-1. Mâine dimineață, de la ora 7, fetele noatre întâlnesc Coreea de Nord, iar de la 13 și 30 de minute puternica formație a Chinei. În aceeași competiție, băieții au pierdut cu 0-3 în fața Franței.

Comenteaza aceasta stire

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.