marţi, 23 aprilie 2019

Naționala masculină de tineret a României s-a calificat la Campionatul European de volei, după o pauză de aproape 3 decenii

Pornită cu șansa a doua într-o grupă cu Danemarca, Norvegia și Spania, naționala de tineret a României a produs surpriza și s-a calificat la Campionatul European, după o pauză de aproape 30 de ani. După ce în primele două zile ale turneului au învins clar Norvegia și Danemarca, tricolorii au întâlnit Spania în meciul decisiv pentru primul loc în grupă. Deși au avut de partea cealaltă a fileului chiar deținătoarea titlului continental, elevii lui George Grigorie și-au depășit condiția și au oferit României, după aproape 3 decenii de secetă, o calificare istorică la un turneu final. Din cei 12 jucători ai naționalei, jumătate fac parte din pepiniera lui CVM Tomis Constanța, evidențiat fiind Adrian Aciobăniței, jucător care a fost declarat MVP-ul turneului. Alte 15 echipe se vor alătura tricolorilor, între 29 august și 6 septembrie, pentru a-și disputa supremația continentală. Turneul final se va disputa în Cehia și Slovacia. 

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.