luni, 22 aprilie 2019

Nechita, tricou galben pentru a cincea oară!

Cycling Team Friuli, singura echipă din Turul României care se poate lăuda cu o participare în celebrul Giro Ditalia, a bifat astăzi un nou succes în Mica Buclă. Primul rutier care a trecut linia de sosire la Sibiu a fost Christian Grazian, același italian care s-a impus și pe 4 iunie, în etapa 1 desfășurată pe ruta Constanța – Brăila. Pe podiumul de la Sibiu, Grazian a fost urmat de un alt italian Alex Butazzoni, de la San Marco și de basarabeanul Sergiu Cioban. La festivitatea de premiere, Andrei Nechita a îmbrăcat tricoul galben al liderului pentru a cincea oară consecutiv în această ediție. Grecul Ioannis Tamouridis și-a păstrat tricoul alb acordat pentru cel mai combativ rutier, în timp ce germanul Cristoph Spiringer a demonstrat din nou că este cel mai bun cățărător al Turului. Moldoveanul Victor Mironov, cel mai bun sprinter, Răzvan Jugănaru, cel mai bine clasat român și Alexandru Grădinaru, cel mai valoros tânăr ciclist, au întregit lista câștigătorilor din ziua a șasea. Urmează cea mai grea etapă, vineri, când caravana ciclistă va urca pe Transfăgărășan, considerat de mulți drept cel mai spectaculos drum al Europei. Ultimul finiș al ediției este programat pe 11 iunie, la București, sub Arcul de Triumf.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.