vineri, 22 februarie 2019

Nechita, tricou galben pentru a cincea oară!

Cycling Team Friuli, singura echipă din Turul României care se poate lăuda cu o participare în celebrul Giro Ditalia, a bifat astăzi un nou succes în Mica Buclă. Primul rutier care a trecut linia de sosire la Sibiu a fost Christian Grazian, același italian care s-a impus și pe 4 iunie, în etapa 1 desfășurată pe ruta Constanța – Brăila. Pe podiumul de la Sibiu, Grazian a fost urmat de un alt italian Alex Butazzoni, de la San Marco și de basarabeanul Sergiu Cioban. La festivitatea de premiere, Andrei Nechita a îmbrăcat tricoul galben al liderului pentru a cincea oară consecutiv în această ediție. Grecul Ioannis Tamouridis și-a păstrat tricoul alb acordat pentru cel mai combativ rutier, în timp ce germanul Cristoph Spiringer a demonstrat din nou că este cel mai bun cățărător al Turului. Moldoveanul Victor Mironov, cel mai bun sprinter, Răzvan Jugănaru, cel mai bine clasat român și Alexandru Grădinaru, cel mai valoros tânăr ciclist, au întregit lista câștigătorilor din ziua a șasea. Urmează cea mai grea etapă, vineri, când caravana ciclistă va urca pe Transfăgărășan, considerat de mulți drept cel mai spectaculos drum al Europei. Ultimul finiș al ediției este programat pe 11 iunie, la București, sub Arcul de Triumf.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.