vineri, 20 iulie 2018

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacția de știri și au intrat în pielea jurnaliștilor!

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Nu este copil care să nu fi auzit această întrebare. Iar când unul dintre părinţi este...vedetă, e lesne de înţeles că răspunsul vine de la sine. Fosta noastră colegă, Liliana Gogoaşă, s-a aşezat din nou astăzi la pupitrul ştirilor. De această dată, pentru a le arăta fiicei sale şi colegilor ei, ce înseamnă meseria la care unii dintre noi visăm de mici.

De Raluca Butan 22:00, 24 aprilie 2018 119 vizite Invatamant

La aproape 10 ani de când le aducea telespectatorilor Neptun TV cele mai importante informații ale momentului, Liliana Gogoașă a retrăit emoțiile directului. De această dată, de mână cu fetița ei cea mare Sara, care ne-a fost astăzi oaspete, alături de colegii de clasă.

Nimic nu a fost însă întâmplător. Sara și colegii ei din clasa întâi D de la Școala nr. 30 din Constanța ne-au vizitat în cadrul evenimentului Școala Altfel, iar tema zilei, a fost: copii care le calcă pe urme părinților. Așa că micuții noștri oaspeți și-au intrat imediat în rol.

Cei mici ne-au demonstrat că se pot familiariza imediat cu  prompterul și că sunt capabili să depășească rapid emoțiile chiar și atunci când se întâlnesc pentru prima dată cu mirajul televiziunii.

Asta mai ales că încălzirea și-au făcut-o tot printre ... vedete. De această dată, printre cele ale Delfinariului.

Ni Ni și Chen Chen și-au făcut numărul lor în fața celor mici, arătându-le că nu-i chiar atât de greu să fii la înălțime atunci când ai un strop de ... talent.

Comenteaza aceasta stire

Rezultate Titularizare 2018. S-au afișat notele obținute de profesori la examen!
De Neptun TV 17 iulie 2018

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene pe 17 iulie și 18 iulie.

Absolvenții promoției 2018 au 60 de zile de la absolvire pentru a se înregistra în evidențele ANOFM pentru integrarea pe piața muncii
De Mediafax 11 iulie 2018

Potrivit unui comunicat al ANOFM, înregistrarea ca persoană în căutarea unui loc de muncă este o etapă prealabilă și obligatorie în vederea obținerii facilităților acordate potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

REZULTATE FINALE BAC 2018 | O elevă care a depus contestație la toate probele scrise de la Bac a obținut media zece
De Mediafax 9 iulie 2018

Miriam Dobre a declarat, luni, că a terminat liceul la specializarea Matematică – Informatică și că nu i-a venit să creadă că a obținut media 10 la Bac.

Elevii de 10 ai Constanței! Doi tineri au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat!
De Neptun TV 4 iulie 2018

Constanța se menține de ani de zile în a doua jumătate a topului național privind promovabilitatea la Bacalaureat, cu un procent de sub 50%.

BACALAUREAT 2018. S-au afișat notele la examenul de Bacalaureat - până la ce oră se depun contestațiile!
De Neptun TV 4 iulie 2018

Cei peste 136.000 de elevi care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat vor afla astăzi primele rezultate, urmând ca tot miercuri, între orele 12:00 și 16:00, să poată depune, dacă e cazul, contestații.

CONSTANȚA. Mii de elevi au susținut astăzi proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat: 'Au fost probleme de olimpiadă la matematică'
De Neptun TV 27 iunie 2018

La porțile Liceului Teoretic Ovidius, pe elevi îi așteptau părinții, prietenii, dar și profesorii care i-au meditat și care au avut emoții la fel de mari

Elevii clasei a XII-a susțin prima probă la BAC, cea de Limba și Literatura Română
De Neptun TV 25 iunie 2018

Elevii vor afla primele REZULTATE ale examenului de BACALAUREAT în 4 iulie 2018, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 9 iulie.

Au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Națională! Când încep înscrierile pentru admiterea la liceu! CALENDAR Admitere 2018
De Neptun TV 23 iunie 2018

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost afișate, sâmbătă după amiaza, la centrele de examen și pe evaluare.edu.ro. Aproape 24.000 de elevi au depus contestații, dintre care peste 3.000 au fost înregistrate în Capitală.

CONSTANȚA. Diana Pavlov, eleva care a luat 10 la Evaluarea Națională fără să fi făcut meditații: 'Am învățat zilnic'!
De Neptun TV 21 iunie 2018

O elevă din Constanța a reușit să obțină note maxime la Evaluarea Națională fără să fi făcut lecții în particular. Ea mai are un frate geamăn, David, care excelează la handbal.