joi, 20 septembrie 2018

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacția de știri și au intrat în pielea jurnaliștilor!

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Nu este copil care să nu fi auzit această întrebare. Iar când unul dintre părinţi este...vedetă, e lesne de înţeles că răspunsul vine de la sine. Fosta noastră colegă, Liliana Gogoaşă, s-a aşezat din nou astăzi la pupitrul ştirilor. De această dată, pentru a le arăta fiicei sale şi colegilor ei, ce înseamnă meseria la care unii dintre noi visăm de mici.

De Raluca Butan 22:00, 24 aprilie 2018 121 vizite Invatamant

La aproape 10 ani de când le aducea telespectatorilor Neptun TV cele mai importante informații ale momentului, Liliana Gogoașă a retrăit emoțiile directului. De această dată, de mână cu fetița ei cea mare Sara, care ne-a fost astăzi oaspete, alături de colegii de clasă.

Nimic nu a fost însă întâmplător. Sara și colegii ei din clasa întâi D de la Școala nr. 30 din Constanța ne-au vizitat în cadrul evenimentului Școala Altfel, iar tema zilei, a fost: copii care le calcă pe urme părinților. Așa că micuții noștri oaspeți și-au intrat imediat în rol.

Cei mici ne-au demonstrat că se pot familiariza imediat cu  prompterul și că sunt capabili să depășească rapid emoțiile chiar și atunci când se întâlnesc pentru prima dată cu mirajul televiziunii.

Asta mai ales că încălzirea și-au făcut-o tot printre ... vedete. De această dată, printre cele ale Delfinariului.

Ni Ni și Chen Chen și-au făcut numărul lor în fața celor mici, arătându-le că nu-i chiar atât de greu să fii la înălțime atunci când ai un strop de ... talent.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. 14 cabinete medicale școlare de stomatologie vor fi renovate! GALERIE FOTO
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Peste două luni, elevii vor avea la dispoziție servicii de îngrijire a danturii, cu ajutorul unor aparaturi medicale noi.

Greșeli în manualele de matematică și română. Asociația Părinților: Să-și asume Editura erorile!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Mai multe greșeli au fost depistate în manualul de Limba Română pentru elevii din clasa a VI-a, dar și în manualul de Matematică și Explorarea Mediului pentru elevii din clasa I-a. MEN susține că inițial cel din urmă manuscris avea mai multe erori, care au fost corectate de redactori.

Schimbările din programa școlară! Daniel Funeriu: Sunt prea puține conținuturi, nu prea multe
De Mediafax 12 septembrie 2018

Conținutul multora dintre materiile predate în sistemul de învățământ românesc a rămas constant, potrivit fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, care declară că esența livrării mesajului de calitate e profesorul și că, în opinia sa, sunt prea puține conținuturi, nu prea multe.

Peste 7.000 de polițiști vor acționa în zona unităților de învățământ, cu ocazia deschiderii noului an școlar
De Neptun TV 9 septembrie 2018

Majoritatea faptelor sesizate în anul școlar trecut (91%) au avut loc în incinta unităților de învățământ, restul petrecându-se în zona adiacentă acestora, se mai arată în comunicat. Faptele sesizate prezintă cu precădere un pericol social redus, trei sferturi dintre acestea reprezentând furturi și loviri sau alte violențe, siguranța copiilor nefiind afectată în mod grav, menționează Poliția Română.

CONSTANȚA, Olimpici promovați pe panouri publicitare: 'Ne mândrim cu ei și vrem să-i facem cunoscuți'
De Neptun TV 27 august 2018

Trei elevi medaliați la olimpiade internaționale sunt promovați pe panouri publicitare amplasate pe două bulevarde din municipiul Constanța. Instituția de învățământ încearcă să scoată în evidență valorile care cresc și se formează pe băncile școlii.