vineri, 22 martie 2019

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacția de știri și au intrat în pielea jurnaliștilor!

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Nu este copil care să nu fi auzit această întrebare. Iar când unul dintre părinţi este...vedetă, e lesne de înţeles că răspunsul vine de la sine. Fosta noastră colegă, Liliana Gogoaşă, s-a aşezat din nou astăzi la pupitrul ştirilor. De această dată, pentru a le arăta fiicei sale şi colegilor ei, ce înseamnă meseria la care unii dintre noi visăm de mici.

De Raluca Butan 22:00, 24 aprilie 2018 138 vizite Invatamant

La aproape 10 ani de când le aducea telespectatorilor Neptun TV cele mai importante informații ale momentului, Liliana Gogoașă a retrăit emoțiile directului. De această dată, de mână cu fetița ei cea mare Sara, care ne-a fost astăzi oaspete, alături de colegii de clasă.

Nimic nu a fost însă întâmplător. Sara și colegii ei din clasa întâi D de la Școala nr. 30 din Constanța ne-au vizitat în cadrul evenimentului Școala Altfel, iar tema zilei, a fost: copii care le calcă pe urme părinților. Așa că micuții noștri oaspeți și-au intrat imediat în rol.

Cei mici ne-au demonstrat că se pot familiariza imediat cu  prompterul și că sunt capabili să depășească rapid emoțiile chiar și atunci când se întâlnesc pentru prima dată cu mirajul televiziunii.

Asta mai ales că încălzirea și-au făcut-o tot printre ... vedete. De această dată, printre cele ale Delfinariului.

Ni Ni și Chen Chen și-au făcut numărul lor în fața celor mici, arătându-le că nu-i chiar atât de greu să fii la înălțime atunci când ai un strop de ... talent.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Licean premiat de NASA - Theodor a ajuns și în finala Olimpiadei Geniilor!
De Neptun TV 21 martie 2019

Un elev din Medgidia a fost premiat de NASA pentru eseul său despre organizarea unei stații orbitale în Cosmos. Theodor Florentin Furtună este elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia și a participat și la Olimpiada Geniilor, unde s-a calificat în finală cu un proiect despre salvarea parcurilor naționale din România.

Simulare Evaluare Națională: Elevii claselor VII-VIII susțin astăzi proba la matematică!
De Neptun TV 12 martie 2019

Elevii de clasa a VIII-a și, în premieră, cei de a VII-a, susțin, marți simularea Evaluării Naționale la proba Matematică. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele VII-VIII la începutul anului școlar 2018-2019.

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019 EDU.RO! Ce a picat la Limba Română
De Neptun TV 11 martie 2019

Simularea la Evaluarea Națională 2019 a început azi cu proba la Limba și Literatura Română, pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a.