joi, 21 februarie 2019

Neptun TV vă aduce noi surprize: emisiunea “În briza mării” se mută în Mamaia și va fi prezentată de Doinița Oancea și Daniel Max Dragomir

Neptun TV vă aduce noi surprize. Emisiunea “În briza mării” se mută în staţiunea Mamaia şi va putea fi urmărită în fiecare dimineaţă de marţi, miercuri şi joi, începând cu ora 10.00. Actriţa Doiniţa Oancea şi artistul Daniel Max Dragomir vor fi noii prezentatori.

Show-ul matinal vă aduce nu doar distracție și voie bună ci și noutăți muzicale, ultimele informații picante din showbiz, dar și alte informații utile. Doinița Oancea și  Daniel Max Dragomir vor face tot posibilul pentru ca dumneavoastră să începeți ziua cu zâmbetul pe buze

'Cei care sunt în drum spre mare să vină aici, să vină pe plaja noastră, să ne distrăm, să ascultăm muzică bună, să întâlnim oameni importanți care au ceva de spus', este invitația lansată de Daniel Max Dragomir.

Mâine dimineață înviorarea începe cu zumba, alături de Bianca Anton și continuă pe ritmuri latino alături de Lucian Colareza și Danny Mazo.

ÎN BRIZA MĂRII” vă mai așteaptă și cu alți invitați surpriză.

'Suntem o echipă de oameni mișto, promitem să avem subiecte spumoase, invitați frumoși cu care să discutăm, dar și momente artistice, revista presei și rubrica meteo  cu Laura', spune Doinița Oancea.

Emisiunea va fi transmisă în direct de Neptun TV de pe plaja Amos by Blue Beach, din nordul stațiunii Mamaia, pe tot parcursul lunii august, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 10:00.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire