marţi, 19 iunie 2018

Nicușor Constantinescu a câștigat definitiv procesul cu ANI !

Nicușor Constantinescu a câștigat definitiv procesul cu ANI !

Fostul președinte al CJ Constanța a obținut câștig de cauză în instanță, în procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI). Sentința a fost dată de Înalta Curte de Casație și Justiție și este definitivă.

Agenția Națională de Integritate îl declarase incompatibil pe Nicușor Constantinescu în anul 2015 și, mai mult, pe baza constatărilor desființate acum de instanța supremă, înaintase o sesizare penală la Direcția Națională Anticorupție împotriva fostului președinte al CJ Constanța, pentru presupuse fapte de conflict de interese și fapte asimilate celor de corupție.

Este cea de-a doua victorie, în instanță, pentru Nicușor Constantinescu după ce, la începutul acestei săptămâni, Curtea de Apel Constanța i-a dat câștig de cauză fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, în dosarul Centrului Militar Zonal.

Magistrații au admis apelul acestuia și au desființat decizia Tribunalului Constanța, prin care cererea de revizuire a dosarului îi fusese respinsă. Drept consecință, Tribunalul Constanța va rejudeca solicitarea sa de reanalizare a dosarului în care este condamnat la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de abuz în serviciu.

Comenteaza aceasta stire

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.