marţi, 25 septembrie 2018

Judecătorii se vor pronunța cu privire la revizuirea dosarului Centrului Militar Zonal pe 12 septembrie!

Curtea de Apel Constanța a judecat astăzi cererea de revizuire depusă de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în dosarul Centrului Militar Zonal.

Avocatul său spune că Nicușor Constantinescu a fost judecat și condamnat fară ca judecătorii să țină cont de decizia CCR, prin care abuzul în serviciu a fost parțial dezincriminat. Prima cerere de revizuire depusă la Tribunalul Constanța a fost respinsă. 

Apărătorul lui Nicușor Constantinescu a cerut și ca magistrații să dispună suspendarea executării pedepsei cu închisoarea, în acest dosar.

Judecătorii se vor pronunța în data de 12 septembrie. Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare, pentru o presupusă subfinanțare a Centrului Militar Zonal.

Asta deși a demonstrat în instanță că în acest dosar nu a existat niciun prejudiciu și nicio dovadă că ar fi comis o infracțiune de natură penală ci doar, spune avocatul său, și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. 

Comenteaza aceasta stire

Sorin Strutinsky, omul ascultat 7.710 zile, denunță protocoalele PICCJ-SRI
De Neptun TV 1 septembrie 2018

"Mi-am asumat riscurile pe care vi le-am sintetizat. Consecințele sunt în derulare și nu mă aștept la unele favorabile... Rămânerea în pasivitate, speranța că sistemul se va vindeca sunt, în fapt, abuzuri colective, coezionate prin complicitate interinstituțională, care nu fac decât să multiplice și să perpetueze un lanț infinit de încălcări."