joi, 22 august 2019

Judecătorii se vor pronunța cu privire la revizuirea dosarului Centrului Militar Zonal pe 12 septembrie!

Curtea de Apel Constanța a judecat astăzi cererea de revizuire depusă de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în dosarul Centrului Militar Zonal.

Avocatul său spune că Nicușor Constantinescu a fost judecat și condamnat fară ca judecătorii să țină cont de decizia CCR, prin care abuzul în serviciu a fost parțial dezincriminat. Prima cerere de revizuire depusă la Tribunalul Constanța a fost respinsă. 

Apărătorul lui Nicușor Constantinescu a cerut și ca magistrații să dispună suspendarea executării pedepsei cu închisoarea, în acest dosar.

Judecătorii se vor pronunța în data de 12 septembrie. Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare, pentru o presupusă subfinanțare a Centrului Militar Zonal.

Asta deși a demonstrat în instanță că în acest dosar nu a existat niciun prejudiciu și nicio dovadă că ar fi comis o infracțiune de natură penală ci doar, spune avocatul său, și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. 

Comenteaza aceasta stire