joi, 18 aprilie 2019

Nicușor Constantinescu i-a făcut plângere penală procurorului DNA Bodean la parchetul de la lângă ICCJ

Nicușor Constantinescu i-a făcut plângere penală procurorului  DNA Bodean la parchetul de la lângă ICCJ

”Ieri,9.04 2019, avocatii mi–au confirmat demararea ceretarilor penale de catre Parchetul de pe langa ICCJ (PICCJ) ,sectia magistarati, impotriva procurorului DNA Andrei Bodean pentru abuzurile savarsite de acesta:cercetare nedreapta,tortura fizica si psihica, abuz in serviciu,represiune nedreapta.
Tot ieri, 9 .04.2019 ,am stabilit cu avocatii recuzarea judecatoarei Ardeleanu Antoneta din cadrul Tribunalului Constanta, judecatoare care m-a judecat si condamnat in dosarul ,,Fantasio “la 8 ani de inchisoare cu executare pentru finantarea Festivalului de muzica Mamaia ,desi prejudiciu din dosar este 0 ,finantarea fiind facuta prin hotarari de consiliu judetean,luate cu votul majoritatii consilierilor judeteni,ca in fiecare an!

Aceeasi judecatoare Ardeleanu Antoneta, avansata sefa sectiei penale a Tribunalului Constanța, mi-a fost distribuita de catre binom in alte 2 dosare penale tot pemtru asa - zise abuzuri in serviciu facute tot ca presedinte al CJ Cta, tot in baza hotararilor de Consiliu Judetean, luate cu votul majoritatii consilierilor judeteni.

Ieri,9 .04. 2019, subsemnatul,inculpatul de serviciu ,la aceeasi judecatoare Ardeleanu Antoneta, am avut 2 termene :primul in dosarul ,,Elicopterul”,iar celalalt in ,,Combat press “unde este vorba de publicitatea unor programe ale judetului Constanta. 

In toate cele 3 dosare penale am fost si sunt cercetat de acelasi procuror dna Bodean Andrei.Dupa ultima arestare preventiva,acest procuror DNA Bodean Andrei,a continuat fabricarea de dosare penale –toate avand aceeasi tema-abuz in serviciu. Mi-a fabricat dosare inclusiv in 2016,2017 si 2018 cand eu eram deja incarcerat.

Iata insa ca sustinerea politica data Laurei Codruta Kovesi de catre conducatorii europeni in politica interna si in justitia din Romania a dus la sustinerea acesteia si a camarazilor sai si in distrugerea capitalului romanesc si a liderilor politici incomozi, inclusiv a subsemnatului si a fostului primar Radu Mazare, toate avand legatura cu interesele Portului Constanta.

Astfel, pe 8.04.2019 ,procurorul DNA Bodean Andrei, afland de plangerea pe care i-am facut -o ,din razbunare si ura mi-a fabricat 2 noi dosare penale ! Desi stie ca sunt incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba,trimis chiar de el,incepand cu luna mai 2016,cele doua noi citatii sunt transmise ca si cum eu as fi un cetatean liber ,acasa. Precizare:corespondenta a fost adusa la penitenciar cu posta speciala SRI-ceea ce este fara comentarii.L-am recuzat pe vesnicul procuror sef DNA Constanta Bodean Andrei si astazi la procurorul sef DNA Central, considerand ca acesta este incompatibil in a instrumenta aceste doua dosare.
Faradelegile continua cu aceleasi personaje ,din pacate!”, a scris Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

 

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii străini de la Constanța: 'Este foarte important să vă avem aici ca aliați. Sunt impresionat de rezultate'
De Neptun TV 12 aprilie 2019

Comandamentul Maritim Aliat al NATO a desemnat să participe la „Sea Shield 19” Gruparea Navală Permanentă, care operează în Marea Neagră începând cu 28 martie, ce are în compunere nave din Bulgaria, Canada,Olanda, România și Turcia. În plus, Grecia și Bulgaria au fost reprezentate la exercițiu de câte o navă de luptă.

Iohannis după prima zi de consultări: Toți participanții au îmbrățișat ideea organizării unui referendum
De Neptun TV 11 aprilie 2019

"Toți au îmbrățișat ideea organizării unui referendum. (...) Toți au fost de acord că oamenii trebuie încurajați să participe la referendum", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Nicușor Constantinescu i-a făcut plângere penală procurorului DNA Bodean la parchetul de la lângă ICCJ
De Neptun TV 11 aprilie 2019

Iata insa ca sustinerea politica data Laurei Codruta Kovesi de catre conducatorii europeni in politica interna si in justitia din Romania a dus la sustinerea acesteia si a camarazilor sai si in distrugerea capitalului romanesc si a liderilor politici incomozi, inclusiv a subsemnatului si a fostului primar Radu Mazare, toate avand legatura cu interesele Portului Constanta.

Clipul de promovare a României, tradus în 16 limbi. Motivul pentru care a fost tradus și în latină / VIDEO
De Neptun TV 4 aprilie 2019

„Clipul este tradus în peste 16 limbi datorită implicării Universității București și am reușit să avem voce pe clip chiar și în limba chineză și chiar dacă poate părea ușor desuetă, chiar și în limba latină, pentru că nu trebuie să uităm că o să avem vizita papei cât de curând și este important să avem un clip de promovare și în acesta limbă”, a spus Bogdan Trif.

Premierul Dăncilă a anunțat mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim
De Neptun TV 24 martie 2019

Șeful Executivului spune că memorandumul va fi discutat cu toate instituțiile, inclusiv președinția, dar numai după ce se ajunge la forma finală.

Iohannis cere consultări cu societatea civilă cu privire la organizarea unui REFERENDUM
De Mediafax 22 martie 2019

Președintele Klaus Iohannis a declarat săptămâna aceasta că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.