marţi, 19 iunie 2018

Noi detalii în cazul studentei la Medicină, care s-a aruncat în gol de la etajul patru! Totul ar fi pornit de la telefonul mobil

Noi detalii în cazul studentei la Medicină, care s-a aruncat în gol de la etajul patru! Totul ar fi pornit de la telefonul mobil

Ies la iveală noi detalii în cazul morții tinerei studente la Facultatea de Medicină din Oradea, după ce iubitul acesteia a fost audioat de polițiști.

Valentin Lăpușcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineața, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

 

Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul și studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie, scrie antena3.ro.

RECOMANDAREO tânără studentă la Medicină, olimpică de nota 10, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc!

După ce a ajuns acasă, Andrada și-ar fi dat seama că nu mai are telefonul și acest lucru ar fi scos-o din minți, devenind de-a dreptul disperată și spunând că dispariția acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puțina era studentă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală și anul II la Medicină Dentară. Tânăra a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.