miercuri, 18 octombrie 2017

Noi detalii în cazul studentei la Medicină, care s-a aruncat în gol de la etajul patru! Totul ar fi pornit de la telefonul mobil

Noi detalii în cazul studentei la Medicină, care s-a aruncat în gol de la etajul patru! Totul ar fi pornit de la telefonul mobil

Ies la iveală noi detalii în cazul morții tinerei studente la Facultatea de Medicină din Oradea, după ce iubitul acesteia a fost audioat de polițiști.

Valentin Lăpușcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineața, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

 

Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul și studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie, scrie antena3.ro.

RECOMANDAREO tânără studentă la Medicină, olimpică de nota 10, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc!

După ce a ajuns acasă, Andrada și-ar fi dat seama că nu mai are telefonul și acest lucru ar fi scos-o din minți, devenind de-a dreptul disperată și spunând că dispariția acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puțina era studentă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală și anul II la Medicină Dentară. Tânăra a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

Comenteaza aceasta stire

Simona este în semifinale la Beijing! Românca mai are nevoie de o victorie pentru a deveni numărul 1 în clasamentul WTA!
De Neptun TV 6 octombrie 2017

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat, în această dimineață, în semifinalele ediției 2017 a turneului Premier Mandatory de la Beijing, după o victorie cu 6-2, 6-1 în fața Dariei Kasatkina. Halep o va întâlni în următorul meci pe câștigătoarea partidei Sorana Cîrstea- Jelena Ostapenko.

UPDATE. O tânără din Constanța a murit la doar 20 de ani!
De Neptun TV 27 septembrie 2017

Zeci de mesaje dureroase au curs pe pagina de Facebook a tinerei care s-a stins din viață atunci când avea viitorul înainte.

CONSTANȚA. Mâine nu se fac ore la Școala 38!
De Neptun TV 24 septembrie 2017

În urma incendiului au fost distruse patru uși din lemn și un fișet metalic, iar holul unității de învățământ a fost inundat de fum, tencuiala interioară și cea exterioară degradându-se din cauza fumului dens.

Șofer de TIR ȘANTAJAT după ce a fost filmat în timp ce întreținea relații sexuale simultan cu o prostituată și fostul ei iubit!
De Neptun TV 18 septembrie 2017

C.K a fost amenințat că va fi pârât soției că este homosexual după ce a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale atât cu prostituata cât și cu bărbatul care a venit cu aceasta, fostul ei iubit.