joi, 21 februarie 2019

NOROC CHIOR. A găsit bani pe stradă, i-a jucat la LOTO și a câștigat un milion de dolari!

Hubert Tang Took, originar din San Francisco, a încasat un milion de dolari după ce a găsit pe stradă 20 de dolari, pe care i-a folosit să-şi cumpere două bilete la loterie.

NOROC CHIOR. A găsit bani pe stradă, i-a jucat la LOTO și a câștigat un milion de dolari!

Odinioară, străzile din San Francisco erau decorul natural al unui popular serial polițist, mai nou poartă noroc localnicilor.

Miercuri, Hubert Tang Took, de profesie barman, se plimba liniștit pe stradă, într-o zonă situată în apropierea aeroportului când a găsit o bancnotă de 20 de dolari. Așa cum se întâmplă, de obicei, o veste bună aduce o alta, iar bărbatul a decis să folosească banii pentru a juca la loterie.

A cumpărat două bilete, le-a răzuit și surpriza a fost maximă: a câștigat un milion de dolari.

Povestea lui Hubert Tang Took a ajuns imediat în presă, care l-a transformat într-un adevărat erou! Întrebat, bineînțeles, cum își va cheltui banii, tânărul a afirmat că va da o petrecere pentru prieteni și îi va cumpăra o mașină mamei sale.

Le rezervă, însă, la rândul său o surpriză celor care cred în noroc. Are de gând să distribuie constant bacnote de câte 20 de dolari pe stradă pentru ca și alte persoane să aibă șansa de a juca la loto!

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.