duminică, 25 august 2019

Informare METEO de vreme rea. Când scăpăm de vijelii!

Informare METEO de vreme rea. Când scăpăm de vijelii!

Administrația Națională de Meteorologie transmite o informare meteorologică de vreme rea, până marți seara, la ora 22.00, când meteorologii avertizează că, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 20 mai, ora 11 – 21 mai, ora 22
Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică

      În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

 

 

Comenteaza aceasta stire