luni, 22 iulie 2019

Noul model Volvo XC60 este disponibil oficial pe piața din România

Noul model Volvo XC60 este disponibil oficial pe piața din România

EIT Forum Auto, unic importator al autoturismelor Volvo în România, a lansat oficial pe piața locală noul SUV XC60, una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată. Până la finalul anului, compania estimează că noul model va genera vânzări de peste 3 milioane de euro.

Fabricat în Goteburg, Suedia, noul model XC60 este complet echipat cu tehnologie de ultimă generație și este disponibil în trei versiuni de echipare – Momentum, R Design și Inscription – și cinci motorizări – două diesel, două pe benzină și un motor pe benzină T8 Twin plug-in hybrid. Noul XC60 are un preț de pornire de 45.930 Euro cu TVA inclus, iar EIT Forum Auto urmărește să vândă, la nivel local, 60 de unități din noul model până la finalul anului.

Suntem încântați să aducem pe piața din România noul SUV XC60, mai ales după succesul înregistrat de modelul XC60 Classic. Observăm un mare potențial de cumpărare, deoarece se adresează unui consumator atent, în căutare de elemente ce simplifică șofatul, dar care oferă confort și siguranță sporită. Noul model încununează o serie de atribute despre care credem că vor fi foarte bine primite pe piața locală, așa cum s-a întâmplat și la nivel internațional”, a declarat Bogdan Huidan, Director General EIT Forum Auto, importator Volvo Cars pe plan național.

Modelul XC60 Classic, în cei nouă ani de la lansare, a devenit cel mai bine vândut SUV din segmentul mediu din Europa, cu aproape un milion de mașini vândute la nivel global. În România, noul model este disponibil pentru test drive la toți dealerii autorizați Forum Auto România.

Noul XC60, ideal pentru persoanele cu un stil de viață activ, se dezvăluie sub un design elegant și atletic, oferind în același timp o experiență scandinavă veritabilă. Exteriorul îndrăzneț al noului Volvo XC60 întâlnește interiorul elegant, într-un model cu o înfățișare impunătoare și un fler suedez aparte. Interiorul mașinii, realizat din materiale naturale de lux, reprezintă o compoziție desăvârșită a unei arhitecturi bine definite, materialele frumoase fuzionând armonios cu cele mai noi tehnologii.

La bordul mașinii, tehnologiile sunt integrate natural pentru a oferi confort și siguranță atât pasagerilor, cât și celorlalți participanți la trafic. Cu sistemul de siguranță City Safety™ prezent ca echipare standard, noul XC60 este una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată. De asemenea, noul sistem CleanZone cu reglaj pe patru zone elimină poluanții daunători din interiorul mașinii oferind astfel un aer mai curat decât cel din afară.

Forum Auto România este importator al autoturismelor Volvo la nivel local și lucrează, în prezent, cu patru dealeri autorizați (doi în București, unul în Constanța și unul în Timișoara). Compania vizează ca până la finalul anului viitor să își lărgească rețeaua de parteneri cu noi dealeri, în Iași, Brașov și Cluj.

Exclusiv Auto este singurul dealer și service autorizat VOLVO din Constanța, din noiembrie 2014.

Noul VOLVO XC60 poate fi văzut și testat la showroom-ul VOLVO (standard de marcă VRE – Volvo Retail Experience) din Str. Mircea Cel Bătrân nr. 118A. Pentru programări și detalii apelați numărul 0341.436.013.

Informații suplimentare despre noul Volvo XC60 și oferta completa de preț le puteți afla accesând: http://www.volvocars.com/ro.

Despre Volvo

Autoturismele Volvo sunt prezente pe piață din anul 1927. Volvo reprezintă una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci auto din lume, cu vânzări de 534.332 autoturisme la nivel mondial, în 2016, în aproximativ 100 de țări.

Din 2010, Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China, iar în prezent are peste 31.000 de angajați în întreaga lume.

Centrele principale de producție ale Volvo Cars sunt situate în Goteburg (Suedia), Ghent (Belgia), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zbangjiakou (China), iar piesele în Olofström (Suedia).

În România, autoturismele Volvo sunt distribuite de compania EIT sucursala Forum Auto, companie cu aproape 20 de ani de activitate pe piața locală.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)