marţi, 20 august 2019

”Nu mă mai interesează verdictul lui Voiculescu din moment ce, de 6 ani, un informator al Securității este în fruntea țării”

“La 20 de ani de la Revoluție, nu mă mai interesează verdictul lui Voiculescu din moment ce, de 6 ani, un informator al Securității este în fruntea țării”. Declarația îi aparține primarului Constanței, Radu Mazăre care a dezvăluit și pe ce se bazează atunci când spune acest lucru. O poziție similară are și președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

 

“Acum 18 ani țineam în mână registrul cu informatori de la Constanța. În registru era trecut și numele lui Băsescu și nu era sursă, era rezident, adică un rol decisiv în rețeaua de informatori...la 20 de ani nu mă mai interesează de Voiculescu, dacă în fruntea țării de șase ani e Băsescu...” – a declarat Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța.

 

„Îl țin minte și acum. Scria pe registru:<<Registrul cu persoanele din rândul membrilor PCR pentru care s-a dat aprobare să sprijine munca de securitate>>. Era clar din moment ce Băsescu era șef pe la Anvers. Au fost persoane care au contestat registrul la Judecătoria Constanța dar au pierdut...” – a declarat Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța.

Comenteaza aceasta stire