vineri, 22 septembrie 2017

O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

O femeie a dat naștere unei fetițe sănătoase, la intrarea într-un spital, în mai puțin de un minut, în timp ce soțul ei căuta un loc de parcare.

Totul a fost surprinse de camerele de supraveghere ale unității medicale.

Femeia, din orașul Scunthorpe (Anglia), a povestit pentru Daily Mail cum a plecat de acasă, împreună cu soțul ei, atunci când a simțit că este pe cale să nască. Astfel, în momentul în care au ajuns în fața spitalului, femeia a coborât și s-a îndreptat către intrare, în timp ce soțul a căutat un loc de parcare.

În mai puțin de 60 de secunde, femeia a dat naștere unei fetițe, iar pe imagini se poate observa cum imediat după naștere apare și soțul uluit de cele întâmplate.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Primul mamograf 3D cu tomosinteză ajunge în Constanța!
De Andreea Bajdechi 15 septembrie 2017

În mai puțin de o lună, un aparat mamograf 3D cu tomosinteză va fi adus în Constanța. Numărul cazurilor de cancer la sân a crescut alarmant, în ultimii ani, spun specialiștii, care trag un semnal de alarmă. Ei speră ca, odată cu existența unui astfel de aparat și în Constanța, tot mai multe cazuri să fie depistate la timp, iar femeile să aibă încă o șansă la viață.

Mesajul unui părinte, după ce a ajuns cu bebelușul la Urgențe: 'Știu florari care se poartă mai frumos cu florile lor... mie mi-ar fi rușine în locul vostru'
De Neptun TV 15 septembrie 2017

Nu am sa ma pronunt cu privire la profesionalismul celor ce au reusit sa puna in 30 de minute o branula dupa muuuuulte incercari..

Medici din țară și străinătate, prezenți la Constanța! Dezbatere despre analizele din timpul sarcinii și ecografiile periodice!
De Andreea Bajdechi 24 august 2017

Suntem cu toții de acord că sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Aceasta însă trebuie atent monitorizată, spun specialiști din țară și din străinătate care dezbat, la Constanța, modul în care se pune corect diagnosticul ecografic pentru a depista din timp posibilele anomalii dezvoltate de făt.