duminică, 19 februarie 2017

O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

loading...
O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

O femeie a dat naștere unei fetițe sănătoase, la intrarea într-un spital, în mai puțin de un minut, în timp ce soțul ei căuta un loc de parcare.

Totul a fost surprinse de camerele de supraveghere ale unității medicale.

Femeia, din orașul Scunthorpe (Anglia), a povestit pentru Daily Mail cum a plecat de acasă, împreună cu soțul ei, atunci când a simțit că este pe cale să nască. Astfel, în momentul în care au ajuns în fața spitalului, femeia a coborât și s-a îndreptat către intrare, în timp ce soțul a căutat un loc de parcare.

În mai puțin de 60 de secunde, femeia a dat naștere unei fetițe, iar pe imagini se poate observa cum imediat după naștere apare și soțul uluit de cele întâmplate.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

Situație îngrijorătoare! 370.000 de bebeluși folosesc scutece cu substanțe toxice!
De Alin Tarnovschi 2 februarie 2017

Aproape 370.000 de bebeluși din România folosesc scutece cu substanțe toxice! Acesta este rezultatul unor teste realizate de Institutul Național al Consumului din Franța.