miercuri, 22 noiembrie 2017

O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

O femeie a născut la intrarea într-un spital, în mai puțin de UN MINUT, în timp ce soțul căuta un loc de parcare - VIDEO

O femeie a dat naștere unei fetițe sănătoase, la intrarea într-un spital, în mai puțin de un minut, în timp ce soțul ei căuta un loc de parcare.

Totul a fost surprinse de camerele de supraveghere ale unității medicale.

Femeia, din orașul Scunthorpe (Anglia), a povestit pentru Daily Mail cum a plecat de acasă, împreună cu soțul ei, atunci când a simțit că este pe cale să nască. Astfel, în momentul în care au ajuns în fața spitalului, femeia a coborât și s-a îndreptat către intrare, în timp ce soțul a căutat un loc de parcare.

În mai puțin de 60 de secunde, femeia a dat naștere unei fetițe, iar pe imagini se poate observa cum imediat după naștere apare și soțul uluit de cele întâmplate.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Mămică ÎNGROZITĂ de imaginea propriului bebeluș în timpul unei ecografii
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Prima data când auzi inimioara copilului tău, prima dată când vezi chipul sau trupușorul bebelușului tău, chiar dacă o faci cu ajutorul unui ecograf, este un moment plin de magie, de care fiecare mămică își va aminti toată viața.

SEMNAL DE ALARMĂ de la meteorologi: vine o iarnă de coșmar, cu ger năprasnic! PROGNOZĂ METEO
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Președintele Societății Meteorologice Române a declarat că ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă asemănătoare cu cea din 2012. Potrivit acestuia, pe durata iernii ne vom confrunta cu cel puțin trei viscole.

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!
De Andreea Filip 25 octombrie 2017

Tânăra este gravidă în luna a treia și se confruntă cu o sarcină cu probleme.