miercuri, 24 iulie 2019

O femeie de 73 de ani a fost lovită de o vagonetă în apropierea Garii din Constanța

Noaptea trecută se putea termina tragic pentru o femeie de 73 de ani. Bătrâna a fost lovită de o vagonetă în apropierea Gării din Constanța. Victima traversa calea ferată în momentul în care a fost acroșată. Echipa  SMURD care a transportat-o  la spital a găsit-o pe femeie plină de sânge și cu multiple răni pe corp.   Femeia a vrut să traverseze calea ferată în apropierea Gării Constanța, dar nu a mai apucat să ajungă pe partea cealaltă. Victima le-a povestit medicilor că din cauza întunericului nu a văzut o vagonetă care efectua o manevră și a fost lovită violent de aceasta. 

Martorii spun că astfel de accidente se întâmplă destul de des în acel loc, mai ales noaptea. Oamenii vor să ajungă pe cealaltă parte a căii ferate și trec fără să se asigure. În momentul în care polițiștii de la transporturi au ajuns în zonă nu au văzut nicio drezină. Așadar, împreună cu reprezentanții CFR spun că vor verifica dacă la acea oră a trecut vreun vehicul folosit la transportul de mărfuri ușoare pe calea ferată sau dacă cel care îl manevra a fugit de la locul accidentului.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.