luni, 26 august 2019

O jucărie înseamnă un zâmbet. HC Dobrogea Sud își invită fanii să dăruiască jucării copiilor nevoiași - VIDEO

Handbal Club Dobrogea Sud îşi invită toţi suporterii să aducă jucării de pluş mâine seară, la Sala Sporturilor, pentru a le dona copiilor din centrele de plasament. Echipa constănţeană joacă ultimul meci pe teren propriu din acest an, de la ora 19.00, cu CSM Făgăraş.

Ca și anul trecut, Dobrogea Sud își propune să aducă un zâmbet pe fețele copiilor nevoiași în luna cadourilor.

Pretedenți la promovare atunci, Toma, Buricea, Stănescu și compania se despărțeau de suporteri cu o victorie și un moment special, în care fanii au avut prilejul de a oferi jucării copiilor din centrele de plasament. Candidați acum la titlu, handbaliștii constănțeni susțin ultimul meci acasă din acest an, vineri, de la ora 19.00, contra lui CSM Făgăraș.

”Este luna cadourilor. Folosim acest prilej, ultimul meci pe teren propriu, pentru a oferi o bucurie și copiilor de la casele de copii din Constanța. Îi invităm pe toți suporterii noștri să vină cu jucării de pluș la sală. Chiar înainte de meci, la semnalul crainicului, acestea vor fi aruncate pe parchetul sălii, apoi strânse și donate caselor de copii din județul Constanța”,spune Ionuț Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.

Fanii sunt invitați la Sala Sporturilor și sâmbătă și duminică, de la ora 9.00, la Cupa Moș Crăciun, un turneu de handbal care reunește opt echipe de juniori IV din județul Constanța.

“Opt echipe se vor întrece sâmbătă și duminică, la Cupa Moș Crăciun. Este prima ediție, sperăm să facem din acest turneu unul de tradiție și un prilej de bucurie pentru copii”, spune Ionuț Rudi Stănescu.

Astăzi, echipa a doua a celor de la HC Dobrogea Sud a pierdut în deplasare, scor 24-32 cu Danubius Galați, în Divizia A. În Liga Națională, Dobrogea Sud va redeveni lider dacă își va respecta statutul de favorită în meciul cu ultima clasată, CSM Făgăraș. Dinamo are un punct în plus și joacă duminică derby-ul etapei a 15-a, cu Potaissa Turda.

Comenteaza aceasta stire