sîmbătă, 24 august 2019

O minoră din județul Prahova a devenit mamă la doar 15 ani

Cornel, un tânăr din Băicoi, a devenit tată la 22 de ani în urma unei relații cu o fată de numai 15 ani. Povestea de iubire, care a început în urmă cu zece luni, i-a adus însă nu doar un nou statut, acela de părinte, ci și un dosar penal. Luni, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Ianis. Familia tinerei crede că relația este cât se poate de firească.

 Și familia bărbatului încurajează relația celor doi. Ba chiar, rudele susțin că polițiștii ar trebui să-și vadă de lucruri mai grave decât să-și bage nasul în povestea de dragoste dintre cei doi tineri.

 În comunitatea de țigani în care trăiesc cei doi tineri, lucrurile sunt privite ca un fapt banal. Și nu vorbim despre un caz izolat. Medicii spun că deși nu este la vârsta potrivită pentru a deveni mamă, minora a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.

 Polițiștii au pornit investigațiile, după ce au aflat despre acest caz de la reprezentații Spitalului Municipal din Câmpina. Întâmplarea a ajuns și la urechile celor de la Direcția pentru Protecția Copilului Prahova, care vor face o anchetă socială la domiciliul părinților.

Comenteaza aceasta stire