joi, 22 august 2019

O multinațională angajează oameni care să lucreze de acasă pentru un salariu de 10.000 de dolari!

O multinațională angajează oameni care să lucreze de acasă pentru un salariu de 10.000 de dolari!

Compania multinațională Crossover organizează la Cluj-Napoca, o acțiune de recrutare de o zi care vizează angajarea unor IT-iști cu experiență cărora le oferă salarii lunare brute între 8.000 – 10.000 de dolari, aceștia având posibilitatea de a lucra de acasă.

Gelu Vac, Software Engineering Manager și Brand Ambassador la Crossover, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că a fost ales Cluj-Napoca pentru acțiunea de angajare pentru rezultatele înregistrate aici la nivelul companiei, orașul fiind și un hub IT cu perspective foarte bune.

"Crossover organizează un turneu angajare pentru programatori, care are loc în patru orașe est europene, printre care și Cluj-Napoca. Urmărim angajarea a circa 20 de persoane pentrru fiecare oraș, din 200 de candidați înscriși, specialiști cu o vechime de minim 7 ani în limbajele de programare Java și Ruby on rails. Oferim salarii de 100.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă între 8.000 și 10.000 de dolari brut pe lună, pentru funcția de Chief Software Architect, iar cei care vor fi angajați vor avea posibilitatea de a lucra de acasă. Cluj-Napoca a fost ales pentru rezultatele dovedite înregistrate aici la nivelul companiei, orașul fiind un hub IT cu pespective foarte bune. Este parte a strategiei de business a companiei, aceste salarii oferite fiind atractive pentru Europa de Est și sudul Asiei”, a spus Vac.

Potrivit acestuia, Crossover va înființa în acest an la Cluj-Napoca un birou propriu, ca proiect pilot, alături de alte 4 orașe din lume.

Turneul de recrutare Crossover a început, sâmbătă, la Moscova, continuă duminică la Cluj-Napoca urmând să mai aibă loc alte două astfel de evenimente săptămâna viitoare la Cracovia (Polonia) și Lviv (Ucraina).

Crossover este o companie americană cu sediul în Austin, SUA, prezentă în 108 țări.

Comenteaza aceasta stire