marţi, 18 decembrie 2018

O nouă avertizare de la ANM: COD GALBEN de viscol în 16 județe și în capitală!

O nouă avertizare de la ANM: COD GALBEN de viscol în 16 județe și în capitală!

Meteorologii au instituit cod galben de viscol în 16 județe și în București până duminică după-amiază. În Banat și Muntenia viteza vântului va depăși la rafală 90 de kilometri pe oră.

În județele Argeș și Dâmbovița se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada și diminunând vizibilitatea.

Județele Mehedinți, Gorj și Vâlcea se află sub averizare cod galben până la ora 12.00, semnalându-se intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 70...80 km/h și ninsoare viscolită ce determină reducerea vizibilității sub 100 de metri.

Județele Vrancea, Bacău, Neamț și Suceava sunt sub cod galben până la ora 14.00 și se va înregistra ninsoarea însoțită de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge și depăși de 50-70 km/h, care va determina scăderea vizibilității sub 100 de metri.

De asemenea, în județele Buzău, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova și Giurgiu se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care vor atinge viteze la rafală de 55 - 65 km/h.

Capitala se află sub averizare cod galben până la ora 13.00 și se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge temporar viteze la rafală de 55 - 60 km/h.

Județul Caraș-Severin  a fost sub cod galben până la ora 10.00.

 

 

Comenteaza aceasta stire

A intrat în vigoare CODUL PORTOCALIU de ninsori - ploi, lapoviță, polei și vânt puternic în țară!
De Neptun TV 15 decembrie 2018

Începând de vineri de la ora 23.00 până duminică la ora 18.00 intră în vigoare un cod galben de ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod portocaliu și galben de ninsori și lapoviță - unde va ninge și cum va fi vremea în weekend
De Neptun TV 14 decembrie 2018

În intervalul menționat aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori.

PROGNOZĂ METEO. Iarna lovește din nou România - când se anunță ninsori și ger năprasnic! Cum va fi vremea până pe 7 ianuarie
De Neptun TV 10 decembrie 2018

Un nou episod de iarnă adevărastă lovește România. Vremea rea cuprinde toată țara. Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste țara noastră și va aduce ger năprasnic.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, anunță reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Iarna revine în forță: COD GALBEN de vânt și ninsori în 16 județe! HARTA ZONELOR AFECTATE
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Meterorologii anunță că vremea va fi deosebit de rece în toată țara, până vineri dimineață. Miercuri, Capitala și 16 județe intră sub cod galben de vânt și ninsori viscolite.

PROGNOZĂ METEO. Gerul cumplit lovește România - când revin ninsorile!
De Neptun TV 26 noiembrie 2018

Lapoviță, ninsoare și polei. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile. Nici în decembrie nu se anunță mai bine: precipitații excedentare în toată țara. Luni, 26 noiembrie, vremea va deveni în general închisă și temporar va ploua în vestul, centrul și nordul țării și local în rest.

O nouă AVERTIZARE METEO. Ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

ANM a actualizat avertizările meteo. Vor fi ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri dimineață.