luni, 24 septembrie 2018

O nouă avertizare de la ANM: COD GALBEN de viscol în 16 județe și în capitală!

O nouă avertizare de la ANM: COD GALBEN de viscol în 16 județe și în capitală!

Meteorologii au instituit cod galben de viscol în 16 județe și în București până duminică după-amiază. În Banat și Muntenia viteza vântului va depăși la rafală 90 de kilometri pe oră.

În județele Argeș și Dâmbovița se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada și diminunând vizibilitatea.

Județele Mehedinți, Gorj și Vâlcea se află sub averizare cod galben până la ora 12.00, semnalându-se intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 70...80 km/h și ninsoare viscolită ce determină reducerea vizibilității sub 100 de metri.

Județele Vrancea, Bacău, Neamț și Suceava sunt sub cod galben până la ora 14.00 și se va înregistra ninsoarea însoțită de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge și depăși de 50-70 km/h, care va determina scăderea vizibilității sub 100 de metri.

De asemenea, în județele Buzău, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova și Giurgiu se vor semnala, până la ora 13.00, intensificări ale vântului care vor atinge viteze la rafală de 55 - 65 km/h.

Capitala se află sub averizare cod galben până la ora 13.00 și se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge temporar viteze la rafală de 55 - 60 km/h.

Județul Caraș-Severin  a fost sub cod galben până la ora 10.00.

 

 

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.

Se întorc furtunile! COD GALBEN de ploi torențiale și grindină în 25 de județe
De Neptun TV 26 august 2018

Va ploua puternic, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.