vineri, 23 august 2019

O nouă crimă îngrozește România! Calvarul Nicoletei, tânăra înjunghiată de către fostul soț - dormea unele nopți în grădiniță de frica criminalului!

La trei zile de brutala crimă pasională din Titu, încă o femeie a sfârşit sub loviturile de cuţit aplicate cu sânge rece de cel care o iubise cândva. Victima, directoarea unei grădiniţe din Capitală, a fost atacată în biroul său de propriul soţ de care voia însă să se despartă. Bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori apoi, potrivit unor surse, ar fi încercat să-şi ia zilele cu acelaşi cuţit. Din păcate femeia, care avea doi copii împreună cu ucigaşul, s-a stins la spital după nici o oră.

Scenele cumplite s-au produs astăzi la prânz, într-un imobil din Capitală în care funcționează o grădiniță privată. Victima, Nicoleta Botan în vârstă de 38 de ani, directoarea instituției,  se afla la etajul 1, în biroul său. În celelalte încăperi erau zeci de copii.

Soțul femeii, spun anchetatorii, a pătruns pur și simplu pe poarta unde nu exista paznic și a urcat în biroul ei. Și-a înjughiat soția de mai multe ori apoi ar fi încercat să se sinucidă, cu același cuțit.

Nicoleta a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca. Din păcate, deși medicii au băgat-o direct în sala de operații, femeia s-a stins la o oră după atac. Cazul amintește de crima pasională de zilele trecute de la Titu. Ca și alte femei care au sfârșit asasinate de partenerii de viață, Nicoleta fusese bătută de mai multe ori de soț și depusese nenumărate plângeri împotriva acestuia. Ultima dată o atacase lângă grădiniță.

Nicoleta și Marius, care au împreună doi copii minori, erau separați, iar femeia intenționa să divorțeze. Speriată de bărbatul care o lovea fără milă, ea obținuse în luna noiembrie un ordin de restricție împotriva lui pentru o perioadă de 6 luni. Hârtia emisă de Judecătoria Sectorului 2, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie de ea și de copii la mai puțin de 200 de metri, nu a protejat-o.

Bărbatul a fost reținut la scurt timp pentru audieri și, cel mai probabil, va fi dus în arest în acestă noapte.

Comenteaza aceasta stire