vineri, 15 decembrie 2017

O nouă lovitură pentru DNA! Cinci persoane trimise în judecată pentru mită au fost ACHITATE!

O nouă lovitură pentru DNA! Cinci persoane trimise în judecată pentru mită au fost ACHITATE!

Cinci persoane, printre care un polițist și două angajate Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, trimise în judecată de DNA pentru pentru luare de mită, dare de mită și complicitate la dare de mită, au fost achitate. Decizia este definitivă.

În decembrie 2015 procurorii DNA Constanța i-au trimis în judecată pe Laura Spaiu, consilier cu grad profesional superior la Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale – Compartimentul autorizare și monitorizare unități farmaceutice din cadrul Ministerului Sănătății, la data săvârșirii faptei, pentru luare de mită, Ștefania Claudia Tănase, farmacist diriginte și reprezentant al unei societăți comerciale, pentru dare de mită, Nicoleta Silvia Cota Pascu, administrator al unei societăți comerciale, Cosmin Tănase, ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Zâna Dobrin, consilier cu grad profesional superior cu atribuții de control la Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale – Compartimentul autorizare și monitorizare unități farmaceutice din cadrul Ministerului Sănătății, pentru complicitate la dare de mită, scrie News.ro citat de evz.ro.

Procurorii au stabilit că, pe data de 27 august 2015, Ștefania Claudia Tănase a remis, cu titlu de mită, Laurei Spaiu, consilier cu grad profesional superior cu atribuții de control la Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, bijuterii în valoare de 1.500 lei, cu prilejul exercitării de către aceasta din urmă a atribuțiilor de serviciu, ce constau în efectuarea inspecției unui punct de lucru al firmei, cu destinația ”farmacie”, procedură prealabilă necesară avizării deschiderii unor noi puncte de lucru farmaceutice.

Totodată, Ștefania Claudia Tănase a beneficiat de sprijinul Zânei Dobrin și al Cosmin Tănase împreună convenind asupra necesității remiterii mitei și a valorii aproximative a acesteia, precum și de sprijinul Nicoletei Silvia Cota Pascu care i-a procurat bijuteriile respective, cunoscând scopul remiterii lor, potrivit procurorilor DNA.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Zeci de persoane păcălite prin metoda 'împrietenirii'! Tupeul unui infractor - se amuză și cântă manele înainte de a intra în sala de judecată!
De Cristina Puşcaşu 14 decembrie 2017

După metoda “Accidentul”, o alta, la fel de înșelătoare, face victime printre români. De această dată, hoții se prezintă drept comercianți de produse cosmetice și sub imaginea unor profesioniști, câștigă cu ușurință încrederea victimelor care îi bagă în casă. De aici, și până a le pune mâna pe banii naivilor mai este doar un pas. Atât de mic, încât peste 300 sute de mii de lei au reușit să facă escrocii prin ceea ce polițiștii numesc acum metoda “Împrietenirea”.

LUJU.RO. Modificările la Legea 303/2004 adoptate de Camera Deputaților fac imposibilă angajarea răspunderii patrimoniale a magistraților pentru prejudiciile cauzate prin erori judiciare!
De Neptun TV 13 decembrie 2017

Judecatorii si procurori abuzivi pot sta linistiti: modificarile aduse articolului 96 din Legea 303/2004 care prevede raspunderea magistratilor nu pot fi puse in practica, chiar daca statul este obligat acum sa se indrepte impotriva procurorului sau judecatorului care a gresit.

CONSTANȚA. Tineri bătuți și tâlhăriți în apartamentul unei prostituate - femeia îi trimitea la duș, proxeneții îi jefuiau!
De Antonia Maer 11 decembrie 2017

Doi constănțeni care au apelat la serviciile unei prostituate din Constanța regretă, cel mai probabil, acum amarnic această decizie. Au cunoscut-o pe internet și au fost de acord să se întâlnească în apartamentul femeii fără să știe că de fapt sunt victimele unui scenariu. Tânăra avea doi protectori, care așteptau ascunși până când amatorii de servicii sexuale intrau la duș ca să îi tâlhărească. Unul dintre ei a luat și bătaie de la proxeneți.

Daniel Dragomir, declarații revoltătoare despre statul paralel și implicarea serviciilor!
De Robert Nenciu 8 decembrie 2017

Noi declarații revoltătorare despre statul paralel au fost făcute aseară în cadrul emisiunii Contrazicei de la Neptun TV de către fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Acesta a spus că în prezent comisia parlamentară de control a SRI are suficiente documente care dovedesc implicarea ilegală a Serviciului Român de Informații în actul de justiție. Prezent în emisiune a fost și jurnalistul Ovidiu Zară, care a afirmat că întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 nu a fost un caz singular și că a existat una chiar și în 2014, când a fost ales președinte Klaus Ioahnnis. Dragomir a mai afirmat că partidele UNPR și USR au fost create în laboratoarele SRI.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: România este la un pas de maidan! Singurii care au de câștigat din situația conflictuală din țara noastră sunt cei din exterior
De Robert Nenciu 8 decembrie 2017

România este la un pas de maidan. Este avertismentul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir făcută aseară în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV. Acesta a atras atenția că situația conflictuală din România îi afectează pe toți românii și singurii care au de câștigat sunt cei din exterior ale căror interese în țara noastră sunt foarte mari. Fostul ofițer SRI a explicat faptul că același interes extern poate fi regăsit și în dosarul Black Cube, despre care spune că a fost creat pentru șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 s-a repetat și la alegerile din 2014
De Robert Nenciu 7 decembrie 2017

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat la Neptun TV că întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea din seara alegerilor prezidențiale din 2009 a fost reală și că toți cei prezenți aveau acolo un rol prestabilit.

Daniel Dragomir avertizează: Riscăm să ne transformăm în maidan!
De Robert Nenciu 7 decembrie 2017

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV că situația tensionată din România din această perioadă s-ar putea agrava.

Declarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!
De Robert Nenciu 7 decembrie 2017

Prezent în cadrul emisiunii Contraziceri de la Neptun TV, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat că implicarea Serviciului Român de Informații în politică a fost una cât se poate de clară.

Dosar penal pentru deputatul care ar fi lovit cu mașina doi protestatari: 'Erau extraordinari de violenți'
De Robert Nenciu 7 decembrie 2017

Cu fiecare zi care trece, situația degenerează în piața Victoriei. Motivul, legile justiției. Dacă până zilele trecute, manifestanții se rezumau la scandări pașnice împotriva guvernului și coaliției parlamentare, aseară, mașinile a doi parlamentari PSD au fost blocate de câțiva protestatari. La rândul lor, protestatarii acuză că au fost loviți cu mașina de un deputat.

Încă un eșec pentru DNA! Fostul director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, achitat de judecători!
De Neptun TV 7 decembrie 2017

Continuă seria eșecurilor pentru DNA. Încă un dosar întocmit de procurorii DNA este desființat de judecătorii constănțeni.

Colonelul SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri incendiare despre statul paralel!
De Antonia Maer 7 decembrie 2017

Colonelul SRI Daniel Dragomir continuă la Neptun dezvăluirile TV despre statul paralel și modul cum funcționează binomul. „Vom face lumină, pentru prima dată, în marele dosar BlackCube și povestea din jurul acestuia. Vom vorbi despre statul paralel și politicienii săi, despre cum s-a ajuns aici, despre România blocată și ținută sub cătușe,” scrie Daniel Dragomir pe facebook, anunțând participarea sa la o ediție incendiară a emisiunii „Contraziceri” din această seară, de la ora 21.

Eduard Martin, administratorul Polaris M. Holding, pus în libertate de Curtea de Apel București!
De Antonia Maer 7 decembrie 2017

Administratorul Polaris M. Holding, Eduard Martin, a fost pus astăzi în libertate de judecători. Decizia a fost luată de Curtea de Apel București care a respins cererea procurorilor anticorupție de a-l menține pe omul de afaceri în arest preventiv. Hotărârea este definitivă. Eduard Martin a fost reținut de DNA în luna octombrie, exact în ziua în care trebuia să se semneze acordul dintre Primărie și Polaris, prin care omul de afaceri renunța la procesul în care municipalitatea trebuie să-i plătească penalități de 91 milioane de euro!

CORECTNEWS: OMERTA SISTEMULUI contra lui Gabriel Sandu!

Tribunalul Ilfov a luat astăzi o decizie privind eliberarea condiționată a fostului ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu, care execută o pedeapsă de 3 ani de detenție în dosarul ”Microsoft”. Tribunalul a admis contestația DNA și a desființat o decizie a Judecătoriei Sectorului 4, care hotărâse pe 1 noiembrie că Gabriel Sandu poate fi eliberat condiționat.

O nouă lovitură pentru DNA! Cinci persoane trimise în judecată pentru mită au fost ACHITATE!
De Neptun TV 30 noiembrie 2017

Cinci persoane, printre care un polițist și două angajate Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătății, trimise în judecată de DNA pentru pentru luare de mită, dare de mită și complicitate la dare de mită, au fost achitate. Decizia este definitivă.

FLUX24: Un general SRI într-o rețea rusească
De Neptun TV 29 noiembrie 2017

Generalul Dumitru Dumbravă, secretarul general al SRI, a expus serviciul de informații interne unor riscuri de securitate maxime după ce acesta și-a înregistrat un cont pe rețeaua de socializare rusească VK (vkontakte).

Înregistrare incendiară cu procurorul 'Portocală', pe care Kovesi îl apără la CSM - procurorul face ce vrea cu JUSTIȚIA din România!
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

Înregistrarea cu procurorul vedetă al DNA dezvăluie metodele prin care magistratul executa pe oricine prin metode care depășesc cu mult limitele oricărui cod penal.

România, raiul denunțătorilor! Infractorii cu fapte grave scapă de jumătate din pedeapsă dacă denunță pe cineva!
De Neptun TV 15 noiembrie 2017

România va deveni patria denunțătorilor. Mai nou și infractorii care au săvârșit fapte grave pot scăpa de jumătate din pedeapsă pentru simplul fapt că denunță pe cineva.