luni, 24 septembrie 2018

O seară de neuitat! Phoenix și MK All Star au făcut spectacol la Constanța

Magia sărbătorilor de iarnă s-a simţit din plin joi seară, la Sala Sporturilor. Clubul Sportiv Phoenix a organizat un meci caritabil în compania echipei de baschet a militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu. Constănţenii au fost invitaţi să aducă jucării, cărţi, dulciuri şi haine pentru copiii nevoiaşi din judeţ, în cadrul campaniei ”Oricine poate fi Moş Crăciun”.

Show-ul a început în Sala Sporturilor o dată cu prezentarea echipelor. Entuziasmul fetelor de la Phoenix a rivalizat cu cel al militarilor americani de la MK All Star, echipa bazei NATO Forces de la Mihail Kogălniceanu.

Mister Saxo Beat a încălzit atmosfera și a dat semnalul unui meci de neuitat, desfășurat parcă în ritm de dans. Phoenix le-a avut pe Kirberg, surorile Armanu, americancele Williams și Douglas în prim-plan. Militarii și-au luat numele de scenă, Ghost, Kung Fu Kenny, Gunner, Shipman sau David Crazy Legs, și au arătat că au baschetul în sânge, chiar dacă nu au jucat în campionate profesioniste. Împreună au oferit momente spumoase, gustate de spectatorii din tribune.

La finalul meciului, spectatorii au aruncat sute de jucării de pluș pe teren. Cadourile strânse în urma campaniei ”Oricine poate fi Moș Crăciun” vor ajunge la copiii sărmani din județ.

Americanii au arătat că au nu doar baschetul ci și spectacolul în sânge. Au dansat și au întreținut buna dispoziție minute în șir.

Evenimentul organizat de Phoenix, care a răspuns inițiativei consilierilor locali Teodor Patrichi și Sesil Cantaragiu, i-a încântat pe invitații de la baza NATO.

Toți cei prezenți au urmărit la final, cu sufletul la gură, demonstrațiile trupei Lords of Gravity, ”Stăpânii Gravitației”, care au uimit asistența cu acrobații și slum-dunk-uri nemaivăzute.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.