luni, 10 decembrie 2018

O seară de neuitat! Phoenix și MK All Star au făcut spectacol la Constanța

Magia sărbătorilor de iarnă s-a simţit din plin joi seară, la Sala Sporturilor. Clubul Sportiv Phoenix a organizat un meci caritabil în compania echipei de baschet a militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu. Constănţenii au fost invitaţi să aducă jucării, cărţi, dulciuri şi haine pentru copiii nevoiaşi din judeţ, în cadrul campaniei ”Oricine poate fi Moş Crăciun”.

Show-ul a început în Sala Sporturilor o dată cu prezentarea echipelor. Entuziasmul fetelor de la Phoenix a rivalizat cu cel al militarilor americani de la MK All Star, echipa bazei NATO Forces de la Mihail Kogălniceanu.

Mister Saxo Beat a încălzit atmosfera și a dat semnalul unui meci de neuitat, desfășurat parcă în ritm de dans. Phoenix le-a avut pe Kirberg, surorile Armanu, americancele Williams și Douglas în prim-plan. Militarii și-au luat numele de scenă, Ghost, Kung Fu Kenny, Gunner, Shipman sau David Crazy Legs, și au arătat că au baschetul în sânge, chiar dacă nu au jucat în campionate profesioniste. Împreună au oferit momente spumoase, gustate de spectatorii din tribune.

La finalul meciului, spectatorii au aruncat sute de jucării de pluș pe teren. Cadourile strânse în urma campaniei ”Oricine poate fi Moș Crăciun” vor ajunge la copiii sărmani din județ.

Americanii au arătat că au nu doar baschetul ci și spectacolul în sânge. Au dansat și au întreținut buna dispoziție minute în șir.

Evenimentul organizat de Phoenix, care a răspuns inițiativei consilierilor locali Teodor Patrichi și Sesil Cantaragiu, i-a încântat pe invitații de la baza NATO.

Toți cei prezenți au urmărit la final, cu sufletul la gură, demonstrațiile trupei Lords of Gravity, ”Stăpânii Gravitației”, care au uimit asistența cu acrobații și slum-dunk-uri nemaivăzute.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.