duminică, 21 ianuarie 2018

CRIMĂ. Tânără însărcinată, împinsă în fața metroului de o femeie! Alina nu a avut nicio șansă de supraviețuire!

Moartea a luat seara trecută forma unei femei despre care se crede că avea grave probleme psihice. Probabil în plină criză, aceasta a luat staţiile de metrou din Capitală la rând ca să caute o victimă pe care să o facă să plătească cu viaţa, nu se ştie de ce. Prima i-a scăpat din mâini însă pe a doua, o tânără de 25 de ani, însărcinată, a aruncat-o în faţa trenului care venea în viteză. Tânăra a murit pe loc, iar femeia a reuşit să fugă, însă a fost prinsă câteva ore mai târziu.

Un plan ucigaș pus în aplicare cu sânge rece a zguduit România. Victima este Alina, o tânără de 25 de ani care aștepta metroul în stația Dristor 1, ce  urma să o ducă acasă după o zi obositoare în care muncise la un restaurant. Nu avea să mai ajungă niciodată să-și revadă iubitul, căruia urma să-i dăruiască un copil.

O femeie de 36 de ani, despre care se crede să suferă de grave afecțiuni psihice a ales-o din mulțime ca să se răzbune, probabil pe toți cei care i-au ignorat problemele psihice. Când s-a apropiat metroul, ea i-a făcut vânt Alinei în fața lui. 

Când fata s-a agățat de peron ca să se salveze pe ea și pe pruncul pe care-l purta în pântece, femeia a împins-o cu piciorul înapoi, în fața morții, spun polițiștii.

Profitând de haosul din jur, ucigașa a plecat. Lipsiți de informații complete, anchetatorii au luat în calcul și ipoteza sinuciderii, la care au renunțat ulterior, după ce a mai apărut o victimă a criminalei de la metrou.

Așa s-a stabilit că înainte de scena de groază din Dristor, femeia încercase să mai ia o viață, în stația Costin Georgian. A ales tot o tânăra care a reușit însă să se lupte și să scape din mâinile ei.

 Polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și pe baza lor au prins-o pe principala suspectă în fața unui mall, din zona Unirii. Nu a dat nicio declarație, nicio explicație însă postările sale de pe facebook, din ultimele luni, arată că ura femeile, în special pe cele însărcinate, și avea grave probleme personale. Susținea că ar fi fost violată de fratele ei, că ar fi fost batjocorită în Spania și se lupta, în imaginația ei, cu lumea întreagă ca să-și găsească dreptatea.

 „Să le cadă pe cap viața mea în familie celor care au copii și mai fac alți bebei”.

„Sunt în greva foamei de 356 ore din cauza Armatei Române.”

 „Să luați foc când luați Biblia în mâini. Amin!”, sunt doar o parte din postările făcute pe facebook, cu câteva luni înainte de crimă.

Reacțiile nu au întârziat să apară:

 „Era bine dacă își găsea liniștea înainte de a omorî două suflete”. 

„Profilul pare a fi făcut recent, probabil o primă tentativă de a-și face auzită durerea ... dar nefuncționând a apelat la ceva mai grav!!”

„Înjurați o femeie care era evident debilă psihic, care nu a primit ajutorul necesar la timp. Încă o dată, vina este a statului. Când o să înceapă Guvernul să trateze serios afecțiunile psihice? Sunt sigură că această tragedie nu va schimba absolut nimic. Și în plus, cunoștințele femeii ăsteia oare nu și-au dat seama că ceva nu e în regulă? Sau cei 300 de prieteni de pe Facebook?”

„Cel mai trist aspect al tragediei este că nu vom învăța nimic: se va constata că nu avea discernământ și va fi internată 6 luni -1 an și mai apoi lăsată liberă... în acest timp lumea va uita de povestea de azi", scriu cei care au intrat pe profilul de facebook al principalei suspecte.

Acum a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia are 36 de ani și este din Craiova însă de câteva luni se stabilise în București, unde se pare că lucra. Există martori în anchetă care susțin că avea conflicte cu șefa ei și de aceea ura femeile.

Mama ei a confirmat că a aceasta a fost abuzată în Spania de o femeie, pentru care a lucrat timp de 8 ani, ca îngrijitoare la copii.

Alina, fata împinsă în fața trenului, provenea dintr-o familie sărmană din localitatea Ostroveni, județul Dolj. Un destin nefast a urmărit-o toată viața. Fusese adoptată de la părinții naturali de niște vecini care au crescut-o ca pe copilul lor, alături de cele două fiice ale lor, și au susținut-o să meargă la o facultate din București. Când în sfârșit viața ei părea să intre pe un făgaș normal, fiind pe punctul să își întemeieze propria familie, destinul a oprit-o în cel mai crunt și nedrept mod.  

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un bărbat a căzut într-un puț! Echipele de salvare s-au luptat mai bine de o oră să îl scoată! GALERIE FOTO/VIDEO
De Antonia Maer 19 ianuarie 2018

Operațiune de salvare dramatică, la o stație de ecluzare din localitatea constănțeană Ovidiu. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră și jumătate să scoată un muncitor dintr-un puț tehnologic, adânc de 15 metri. Doi salvatori au coborât să ajute victima care, din fericire, deși în stare de șoc, nu își pierduse cunoștința și a putut colabora cu pompierii. Modul în care s-a produs accidentul este investigat acum de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Circulația pe drumurile naționale din județele Tulcea și Constanța a fost redeschisă!
De Neptun TV 19 ianuarie 2018

La această oră au fost deschise, cu restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone toate cele 4 sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța.

CONSTANȚA. CODUL PORTOCALIU a făcut ravagii în oraș! Mașini avariate, copaci și semafoare doborâte de vânt! GALERIE FOTO
De Andreea Filip 18 ianuarie 2018

Iarna ne-a păsuit în prima lună, pentru ca acum să își arate forța. Zeci de arbori au fost smulși și aruncați pe carosabil de vântul care a măturat cum a vrut orașul Constanța. Sub puterea lui, un gard a căzut peste o mașină pe care a avariat-o serios, mai multe panouri publicitare au fost complet distruse, iar porturile au fost închise în momentul în care rafalele au depășit 80 de km la oră. O forță și mai mare a avut vântul pe Podul nou de la Agigea, unde a luat pe sus un TIR și l-a trântit pe-o parte, de-a latul șoselei.

ATENȚIE ȘOFERI! Zboară parapeți pe autostradă! VIDEO
De Neptun TV 18 ianuarie 2018

Zboară parapeți pe autostradă!

CONSTANȚA, sub COD PORTOCALIU de viscol - lista localităților afectate!
De Neptun TV 18 ianuarie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis o ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD PORTOCALIU.

URGIE în DOBROGEA! Școli închise, localitați fără apă potabilă, drumuri blocate, comune fără energie electrică! GALERIE FOTO/VIDEO
De Antonia Maer 18 ianuarie 2018

În plin cod portocaliu, județul Constanța a fost astăzi la răscruce de vânturi. Zeci de localități au rămas fără apă și curent electric, iar școlile din 8 comune au fost închise. Ninsoarea viscolită puternic a transformat drumurile naționale în iad pentru șoferi. Nici la această oră, vehiculele de mare tonaj nu au voie să circule pe A2 și A4, în timp ce drumul național care leagă Hârșova de Tulcea este închis.

CONSTANȚA. Percheziții de amploare la suspecți de trafic de etnobotanice - 24 de persoane REȚINUTE!
De Antonia Maer 18 ianuarie 2018

Zeci de percheziții au fost făcute ieri în tot județul Constanța de procurorii DIICOT. Nu fără rezultat. Anchetatorii au reținut 3 grupuri de traficanți de etnobotanice și au confiscat peste două kilograme de droguri, dar și lei și valută. Una dintre rețele era coordonată din penitenciarul Poarta Albă, de un deținut. În total, 24 de persoane au fost reținute și așteaptă acum să afle dacă vor fi arestate.

ROMÂNIA. Un grup de copii care mergeau la școală, lovit în plin de o mașină!
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Cei 4 elevi din localitatea Nepos au fost loviți de o mașină condusă de o femeie, care a pierdut controlul volanului.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O tânără de 20 de ani a născut, direct în hazna - bebelușul se află în stare critică! Părinții nu știau că fata lor este însărcinată
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Doar printr-o minune un băiețel nou-născut a supraviețuit după ce mama sa l-a născut într-o hazna și ...l-a lăsat acolo. S-a întâmplat, în această dimineață, în comuna Nicolae Bălcescu din județul Constanța. După ce i-a dat viață bebelușului, tânăra de 20 de ani a intrat în casă fără să le spună o vorbă părinților săi, care habar nu aveau că este însărcinată. Au fost însă alertați de țipetele care veneau dinspre toaletă și nu mic le-a fost șocul când au văzut pruncul cum se chinuia să supraviețuiască printre fecale.

DRAMĂ: Victor Spirescu, primul român care 'a invadat' Marea Britanie în 2014 a murit! Tânărul urma să se căsătorească!
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

„Dumnezeu sa te odihnească in pace păcat de tineretea ta”, a scris o altă cunoștință.

CONSTANȚA. Zeci de persoane au ajuns la spital în ultimele ore! Secția de Ortopedie Traumatologie plină!
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

Pacienții diagnosticați cu traume minore nu au necesitat internare, în schimb cei care au suferit fracturi au fost spitalizați.

CONSTANȚA. Hypermarketul Auchan, AMENDAT cu 15.000 de lei - clienții cumpărau apă în loc de pește ! VIDEO
De Neptun TV 15 ianuarie 2018

Aproape 100 de kilograme de file de cod și pangasius au fost retrase din galantarele unui important hypermarket din Constanța de inspectorii de la Protecția Consumatorilor. Totul după ce echipa de control a descoperit că bucățile de file de cod erau de fapt un sfert apă, restul pește. Reprezentanții firmei au fost amendați cu 15 mii de lei pentru practică comercială înșelătoare.

CONSTANȚA. O mașină s-a făcut praf după o ciocnire în lanț! GALERIE FOTO
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost solicitate să intervină la un accident ce a avut loc în urmă cu puțin timp, în zona Trocadero.

Șefi din poliție demiși după scandalul polițistului pedofil
De Neptun TV 12 ianuarie 2018

În raportul prezentat de șeful Poliției Române se arată că au fost dispuse ca măsuri: sesizarea ministrului de Interne declanșarea cercetării prealabile cu privire la posibile abateri disciplinare

CONSTANȚA. Un autoturism de lux căutat în Marea Britanie a fost confiscat de polițiști - hoțul a mai furat o mașină scumpă în urmă cu o lună!
De Neptun TV 12 ianuarie 2018

Autoturismul care a fost evaluat la 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Constanța conform procedurilor legale.

DEZASTRU LA TULCEA. Un incendiu a distrus peste jumătate din parcul de autobuze pentru transport în comun GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 ianuarie 2018

Dezastru la Tulcea. Un incendiu de proporții a izbucnit la garajul societății de transport public. Focul a distrus 15 autobuze din cele 24 ale firmei. Peste 80 de pompieri s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ cinci ore și s-a intervenit, în total, cu nouă autospeciale cu apă și spumă. Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii focului.

CONSTANȚA. Incendiu în Port! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 11 ianuarie 2018

Pentru stingerea incendiului s-au deplasat două autospeciale de la Detasamentul Port.

Parchetul General a preluat cauzele în care este vizat polițistul pedofil - Procurorul general al României explică decizia luată
De Neptun TV 11 ianuarie 2018

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) a anunțat, miercuri, că a preluat și dosarul Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, constituit în urma unei plângeri din 2016, pe care, inițial, Secția 18 de Poliție a vrut să-l claseze.

Radu Mazăre, mandat de arestare preventivă în lipsă! Decizia poate fi contestată
De Antonia Maer 10 ianuarie 2018

Mandatul de arestare în lipsă a fost emis pe o perioadă de 30 de zile, însă sentința judecătorilor de astăzi nu este definitivă ci poate fi contestată în 48 de ore.

Parchetul General a preluat dosarul polițistului suspectat de pedofilie! Bărbatul, cercetat și pentru o faptă din 2009 - victima, o fată de 14 ani!
De Antonia Maer 10 ianuarie 2018

Cauza a fost preluată din cauza complexității cauzei și a mediatizării intense, potrivit unor surse oficiale.