duminică, 20 ianuarie 2019

O tânără din Slovenia pregătește dulciuri pentru patrupezi dar și pentru stăpânii acestora

O tânără din Slovenia pregătește dulciuri pentru patrupezi dar și pentru stăpânii acestora

O tânără din Slovenia se mândrește cu o afacere care i-a adus profit într-un timp foarte scurt. Absolventă a Facultății de Jurnalism, ea pregătește dulciuri ce pot fi savurate de câini, dar și de stăpânii lor. 

Nastja Verdnik are 25 de ani. Pentru că după absolvirea facultății nu și-a putut găsi niciun loc de muncă, tânăra șomeră a decis să transforme iubirea  pentru câini într-o afacere de succes.

Așa că a deschis prima patiserie din Slovenia, dedicată acestor patrupede. Aici, clienții pot găsi pentru animalele lor de companie biscuiți, brioșe, prăjituri și tarte.     

Biscuiții Verdnik au diferite forme și gusturi. Pentru prepararea lor, tânăra slovenă folosește carne de vânat, cal, miel și curcan, dar și ton.

Nastija le oferă, însă, clienților săi și biscuiți vegetarieni, care pot fi consumați inclusiv de stăpânii câinilor răsfățați cu aceste delicii.

Proprietara patiseriei spune că sursa de inspirație pentru produsele sale extrem de apreciate sunt site-urile de internet.

Rețetele sunt, însă, verificate de un medic veterinar, care se asigură că ingredientele nu sunt nocive pentru patrupede.

La nici trei luni de la deschidere, patiseria a ajuns să vândă zilnic 5 kilograme de prăjituri și biscuiți pentru câini.      

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Scenarii posibile după ce Acordul Brexit a fost respins de Camera Comunelor
De Mediafax 16 ianuarie 2019

Decizia Camerei Comunelor de respingere a Acordului negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxellesul generează câteva scenarii posibile pentru finalizarea procedurii Brexit, dar criza politică probabil se va prelungi.

Scandalul bebelușilor modificați genetic: Cercetătorul chinez, criticat pentru că ar fi pus în pericol viețile copiilor
De Neptun TV 8 ianuarie 2019

El nu a răspuns imediat la solicitarea transmisă de Reuters prin e-mail pentru a comenta acest subiect.

Numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador SUA în România, RETRIMISĂ din rațiuni procedurale președintelui Donald Trump, care o poate reformula
De Mediafax 4 ianuarie 2019

Adrian Zuckerman a emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română.

Accident feroviar extrem de GRAV. Șase persoane au murit. GALERIE FOTO
De Neptun TV 2 ianuarie 2019

Deocamdată nu este cunoscută cauza accidentului, dar există informații potrivit cărora un tren de călători în drum spre Copenhaga a lovit un tren de marfă, în mijlocul vânturilor puternice.

Cel puțin patru răniți după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni într-un oraș din Germania
De Neptun TV 1 ianuarie 2019

Incidentul s-a produs în Piața Berlin din orășelul german Bottrop. Un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni. Patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, au anunțat autoritățile germane.

Uniunea Europeană speră să semneze în 2019 un acord comercial cu națiuni din America de Sud
De Neptun TV 29 decembrie 2018

În prezent, cea mai mare zonă comercială internațională este spațiul de liber-schimb UE-Japonia.