vineri, 17 august 2018

O viață dedicată sportului. Peste 600 de oameni l-au aclamat pe Ilie Floroiu la Casa de Cultură

Astăzi a fost o zi specială pentru Ilie Floroiu. După o carieră de aproape 50 ani în slujba sportului, prima oară ca sportiv de performanţă, apoi ca şi conducător de club, pentru Ilie Floroiu a venit şi momentul retragerii. În ziua în care a împlinit 65 ani, fostul mare atlet şi-a anunţat ieşirea la pensie.

Peste 600 de apropiați din lumea sportului, colaboratori, conducători sau foști mari sportivi, au ținut să fie aproape de Ilie Floroiu în acest moment important al vieții sale.

La festivitatea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța au fost prezenți, printre alții, campionii olimpici Gabriela Szabo, Mihai Covaliu, Laura Badea Cârlescu, Simona Amânar și Daniela Sofronie.

Vizibil copleșit de emoții, aproape ca pe vremea marilor concursuri la care a luat parte ca sportiv, Ilie Floroiu a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți.   

La 65 ani, Ilie Floroiu lasă în spate o carieră impresionantă, cu recorduri naționale care rezistă de aproape 40 de ani, și cu performanțe remarcabile în calitate de conducător de club. Se pregătește pentru un nou capitol al vieții sale, alături de cei dragi, dar pensia ar putea să mai aștepte. Primarul Decebal Făgădău i-a făcut deja oferta de a lucra la proiectele viitoare ale sportului constănțean.

La Mulți Ani, Ilie Floroiu!

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.