sîmbătă, 17 noiembrie 2018

O viață dedicată sportului. Peste 600 de oameni l-au aclamat pe Ilie Floroiu la Casa de Cultură

Astăzi a fost o zi specială pentru Ilie Floroiu. După o carieră de aproape 50 ani în slujba sportului, prima oară ca sportiv de performanţă, apoi ca şi conducător de club, pentru Ilie Floroiu a venit şi momentul retragerii. În ziua în care a împlinit 65 ani, fostul mare atlet şi-a anunţat ieşirea la pensie.

Peste 600 de apropiați din lumea sportului, colaboratori, conducători sau foști mari sportivi, au ținut să fie aproape de Ilie Floroiu în acest moment important al vieții sale.

La festivitatea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța au fost prezenți, printre alții, campionii olimpici Gabriela Szabo, Mihai Covaliu, Laura Badea Cârlescu, Simona Amânar și Daniela Sofronie.

Vizibil copleșit de emoții, aproape ca pe vremea marilor concursuri la care a luat parte ca sportiv, Ilie Floroiu a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți.   

La 65 ani, Ilie Floroiu lasă în spate o carieră impresionantă, cu recorduri naționale care rezistă de aproape 40 de ani, și cu performanțe remarcabile în calitate de conducător de club. Se pregătește pentru un nou capitol al vieții sale, alături de cei dragi, dar pensia ar putea să mai aștepte. Primarul Decebal Făgădău i-a făcut deja oferta de a lucra la proiectele viitoare ale sportului constănțean.

La Mulți Ani, Ilie Floroiu!

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.