joi, 18 iulie 2019

O zi până la marea gală 'Zece oameni de Valoare pentru Constanța'

O zi ne mai desparte de marea gală “Zece oameni de Valoare pentru Constanţa.” Pe ultima sută de metri, emoţiile sunt uriaşe atât pentru concurenţi şi organizatori, cât şi pentru cei care şi-au votat eroii în această competiţie. Evenimentul va avea loc, mâine seară, la Casa de Cultură.

De Andreea Bajdechi 19:25, 14 septembrie 2017 93 vizite Cultura

Pentru al șaptelea an consecutive, Constanța își va desemna oamenii de valoare din domenii precum medicină, dezvoltarea societății, mediul academic, administrație, politică, lumea afacerilor, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, dar și din mass-media.

'Este o campanie care își dorește să proiecteze viitorul unei societăți în care valoarea să fie definitorie, și totodată un exemplu pentru o comunitate atât de diversificată precum este cea a Constanței', spune Andreea Badea Hahui, organizator al evenimentului.

Evenimentul de mâine seară se dorește o nouă ediție memorabilă, așa că toți cei implicați au mers până în detaliu cu organizarea lui. Pentru că există deja o tradiție care se respectă an de an, cele zece trofee vor fi înmânate de câștigători ai edițiilor anterioare.

Pe lângă premierea celor 10 oameni de valoare ai Constanței organizatorii au și alte surprize, dintre care ne-au dezvăluit acordarea unor premii de excelență. Gala Zece oameni de valoare pentru Constanța este organizată de Asociația Pangeea, cu sprijinul Spitalului Privat ISIS, și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 19.00.

Comenteaza aceasta stire