miercuri, 24 iulie 2019

Oamenii dintr-o localitate din Constanța au stat 40 DE ORE fără curent electric după furtuna care a măturat Dobrogea - VIDEO

Aproape 40 de ore, fără curent electric. Locuitorii comunei Tortoman, judeţul Constanţa, parcă s-au întors în timp, pe vremea comunismului, după furtuna care a măturat judeţul, acum două zile. Oamenii au înroşit telefonele furnizorului de electricitate, dar nimeni nu le-a răspuns, spun ei. Între timp, mâncarea din frigidere s-a stricat, iar la lăsarea întunericului, copiii şi-au făcut temele...la lumina lumânării.

Din pensia și așa mică, doar ce gătise două feluri de mâncare pentru ea și soțul ei. Pe toată a aruncat-o la animale, după ce i s-a stricat în frigider.

Și asta pentru că, aproape 40 de ore, localitatea Tortoman, din județul Constanța, nu a avut curent electric.

Supărată este și vecina de peste drum. Nu mai are aproape nimic de-ale gurii în frigider, și, cu gospodăria răvășită după furtună, nu poate face nimic, pentru că nu are lumină.

Furtuna care a măturat ieri dimineață toată Dobrogea, a pus la pământ firele electrice din zonă. Degeaba au sunat oamenii la furnizorul de electricitate, angajații și-au arătat neputința în a remedia la timp avaria.

Asta în condițiile în care nu avem drumuri blocate de nămeți, viscol sau îngheț. Localnicii nici nu vor să știe ce-i așteaptă la iarnă.

Reprezentanții ENEL susțin că avaria nu a fost una ieșită din comun. Cu toate, acestea nimeni din cadrul companiei nu a fost în stare să explice de ce a durat aproape două zile refacerea rețelei.

Ieșit din comun, spun localnicii, este dezinteresul cu care sunt tratați de angajații ENEL, deși lună de lună, ei își respectă contractele și plătesc la timp facturile. 

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.