duminică, 25 august 2019

Oana Zăvoranu a depus actele de divorț

După 8 ani, ruperea lanțului de iubire care-i lega pe Oana Zăvoranu și Pepe, este oficială. Astăzi, vedeta TV s-a prezentat la judecătoria Sectorului 3 împreună cu avocații săi pentru a depune actele de divorț. Deznodământul neașteptat al poveștii dintre cei doi nu va fi succedat de o împăcare, deoarece atât Pepe cât și Oana au exclus din start această posibilitate. Cel care a plecat de acasă se pare că este cântărețul latino.

 

O iubire de foc parcă îi lega pe cei doi și nimeni nu ar fi îndrăznit să parieze că flacăra poveștii lor se va stinge într-o zi. Contrar așteptărilor, Pepe și Oana Zăvoranu au anunțat săptămâna trecută că nu mai formează un cuplu. Despărțirea a devenit însă oficială o dată cu apariția artistei la Judecãtoria Sectorului 3, cu cererea de divorț în mână.

 

În timp ce artistul spune că relația lor s-a destrămat din cauza infidelităților soției sale, Oana Zăvoranu neagă că ar fi călcat strâmb. În urmă cu două seri,  cântărețul a mers să își ridice bagajele în lipsa Oanei, care era invitată la o emisiune mondenă. Pepe a declarat că tensiunile și-au făcut loc între ei în urmă cu două luni, din cauza lipsei de comunicare, iar acum drumul pe care vor să îl urmeze în viață nu mai este unul comun.

Comenteaza aceasta stire