luni, 24 iunie 2019

Obama cere liderilor UE să rezolve criza datoriilor din Zona Euro

Obama cere liderilor UE să rezolve criza datoriilor din Zona Euro

Președintele american le-a cerut liderilor Uniunii Europene să ia măsuri rapide și decisive pentru a rezolva criza datoriilor. Barack Obama a avertizat că situația actuală din UE are deja impact asupra economiei Statelor Unite. “Încetinirea creșterii globale nu este cauzată doar de problemele din Zona Euro. Mai trebuie ca și alții să-și facă treaba. De exemplu, este necesar ca angajamentele făcute la summit-ul G20 din Cannes să fie puse în aplicare  urgent, a declarat președintele SUA,  Barack Obama. După o reuniune avută, ieri, cu președintele Uniunii Europene și cu cel al Comisiei Europene, Barack Obama a avertizat că o economie europeană în criză amenință creșterea numărului de locuri de muncă din Statele Unite. La rândul său, președintele UE a subliniat că și America trebuie să ia măsuri puternice pentru a menține recuperarea economică.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.