sîmbătă, 27 mai 2017

Oferte pentru vacanțele de Crăciun și Revelion

loading...

La Constanța s-a dat astăzi startul celui mai așteptat târg regional al vacanțelor. Organizatorii au hotărât ca  prima zi să fie dedicată promovării Turciei. Așadar nu au lipsit baclavalele și nici dansurile tradiționale care au amintit vizitatorilor de farmecul fostului Imperiu Otoman.

Președintele Asociației Litoral-Delta Dunării a intrat în pielea personajului Hurrem, protagonista serialului turcesc Suleyman Magnificul și a vorbit despre avantajele pe care le poți avea dacă vei cumpăra o vacanță de la târg în aceste zile. „Se fac reduceri considerabile“, afirmă Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta-Dunării.

„Turismul nu trebuie văzut ca pe o afacere ci ca pe o legătură de prietenie între țări. Anual, 300 de mii de români vin în Turcia“, declară Ali Bozcalișkan, consulul general al Turciei.

Iar acum totul este mai simplu întrucât compania aeriană Turkish Airlines care operează zboruri de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu spre Istanbul anunță prețuri promoționale.

Oferte de sărbători   

Și pentru că în acest moment cele mai căutate sunt vacanțele de Crăciun și Revelion, expozanții au venit pregătiți.

De exemplu, un domn din Hunedoara vă propune o vacanță în stațiunea Straja, la un preț de nerefuzat. „Cinci nopți de cazare costă 500 de lei. Aveți acces la pârtie, la ski, masă festivă...“, afirmă Mihăiță Dumitrașcu.

La târg au venit și reprezentanți ai mai multor primării din România care-și promovează regiunea. „Localitatea noastră l-a inspirat și pe IL Caragiale în nuvela Napasta. A întâlnit o hangiță, iar oamenii i-au spus că va ieși cu vărsare de sânge. Avem și cele mai bune mere“, spune Ana Gheroghe, reprezentantul comunei Tigveni, Făgăraș.

Târgul Vacanța va fi deschis tot weekendul.

 

loading...

Comenteaza aceasta stire

Concert caritabil pentru o elevă de 11 ani din Constanța care suferă de o boală necruțătoare - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 22 mai 2017

Are doar 11 ani, însă viața nu a fost deloc blândă cu ea. În timp ce alți copii de vârsta ei se joacă, ea trebuie să lupte pentru a învinge o boală nemiloasă. Vorbim despre Luiza, o elevă din localitatea Cumpăna, care a fost diagnosticată cu cancer. Mai mulți tineri din Cobadin au decis să-i intindă o mână de ajutor și au organizat un spectoacol caritabil.

'România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa' - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 16 mai 2017

“România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa datorită retehnologizării și absorbției de fonduri europene”. Declarația a fost făcută de Felix Stroe, președintele Asociației Române a Apelor, în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est.

Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță în valoare de 1.450 de lei. Când intră legea în vigoare
De Alin Tarnovschi 15 mai 2017

Începând cu acest an, bugetarii vor primi anual câte un tichet de vacanță în valoare de 1450 de lei pentru a plăti servicii turistice doar pe teritoriul României. Actul normativ care prevede acest drept ar putea intra în vigoare la jumătatea lunii viitoare.

CONSTANȚA. Raiul preparatelor din pește s-a mutat, astăzi, în stațiunea Mamaia - VIDEO
De Andreea Bajdechi 13 mai 2017

Raiul celor care iubesc preparatele din pește s-a mutat astăzi în stațiunea Mamaia, unde s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Festivalului Peștelui Durabil. De la plachie și fructe de mare, la saramură și borș, toate au fost preparate cu mult suflet de bucătari, pentru pofticioși. Nimeni nu a plecat acasă fără să guste măcar puțin din delicatese.