joi, 30 martie 2017

Oferte pentru vacanțele de Crăciun și Revelion

loading...

La Constanța s-a dat astăzi startul celui mai așteptat târg regional al vacanțelor. Organizatorii au hotărât ca  prima zi să fie dedicată promovării Turciei. Așadar nu au lipsit baclavalele și nici dansurile tradiționale care au amintit vizitatorilor de farmecul fostului Imperiu Otoman.

Președintele Asociației Litoral-Delta Dunării a intrat în pielea personajului Hurrem, protagonista serialului turcesc Suleyman Magnificul și a vorbit despre avantajele pe care le poți avea dacă vei cumpăra o vacanță de la târg în aceste zile. „Se fac reduceri considerabile“, afirmă Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta-Dunării.

„Turismul nu trebuie văzut ca pe o afacere ci ca pe o legătură de prietenie între țări. Anual, 300 de mii de români vin în Turcia“, declară Ali Bozcalișkan, consulul general al Turciei.

Iar acum totul este mai simplu întrucât compania aeriană Turkish Airlines care operează zboruri de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu spre Istanbul anunță prețuri promoționale.

Oferte de sărbători   

Și pentru că în acest moment cele mai căutate sunt vacanțele de Crăciun și Revelion, expozanții au venit pregătiți.

De exemplu, un domn din Hunedoara vă propune o vacanță în stațiunea Straja, la un preț de nerefuzat. „Cinci nopți de cazare costă 500 de lei. Aveți acces la pârtie, la ski, masă festivă...“, afirmă Mihăiță Dumitrașcu.

La târg au venit și reprezentanți ai mai multor primării din România care-și promovează regiunea. „Localitatea noastră l-a inspirat și pe IL Caragiale în nuvela Napasta. A întâlnit o hangiță, iar oamenii i-au spus că va ieși cu vărsare de sânge. Avem și cele mai bune mere“, spune Ana Gheroghe, reprezentantul comunei Tigveni, Făgăraș.

Târgul Vacanța va fi deschis tot weekendul.

 

loading...

Comenteaza aceasta stire

Dezlegare la pește! Magazinele de pește și restaurantele din Constanța au fost luate cu asalt de Bunavestire - VIDEO
De Neptun TV 25 martie 2017

Creștinii au celebrat azi una dintre cele mai importante sărbători: Buna Vestire. Credincioșii au mers la biserică și s-au rugat pentru sănătatea celor dragi. Tradiția spune că în această zi este obligatoriu să mâncăm pește, mai ales că este prima dezlegare în Postul paștelui, cel mai greu post de peste an.

Slujbă la lumina lumânării! Așa se roagă preoții de la o mănăstire din Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 24 martie 2017

Slujbă la lumina lumânării! Așa se roagă preoții în Mănăstirea Histria din județul Constanța. Nu pentru că așa ar fi obiceiul, ci pentru că preoții nu reușesc să strângă banii necesari pentru a se branșa la electricitate.

Poetul Ovidiu este omagiat, în această săptămână, la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 23 martie 2017

Poetul Ovidiu este omagiat, în această săptămână, la Constanța. Elevi, profesori și oameni de cultură din orașul de la malul mării comemorează două milenii de când s-a stins poetul care și-a trăit ultimii ani în cetatea Tomis. Universitatea 'Ovidius' a organizat mai multe evenimente dedicate iubitorilor de poezie.

Udrea află astăzi dacă intră la închisoare în dosarul "Gala Bute"! Procurorii au cerut pedeapsa maximă!
De Neptun TV 13 martie 2017

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) este așteptat[ să pronunțe, luni, un verdict în dosarul Gala Bute, în care este judecată Elena Udrea, alături de alți șapte...

REVOLTĂTOR ! Fecale, gunoaie și plastice - peisaj de "vis" în cel mai mare parc al Constanței
De Ana-Maria Stancu 7 martie 2017

Fecale, gunoaie și plastice. Asta găsesc constănțenii pe malul lacului Tăbăcărie, ori de câte ori ies la plimbare în acest loc. Deși mirosul este puternic și greu de suportat,...

O navă a eșuat în portul Constanța. Autoritățile, în alertă !
De Neptun TV 6 martie 2017

Nava Caledonia, sub pavilion Malta, a eșuat în portul Constanța, după ce, din cauza unei manevre greșite, a atins uscatul cu prova. Incidentul a avut loc în dreptul danelor Ro4/Ro5 și 39.

Cum a reușit un copil de patru ani din Mangalia să pună pe jar autoritățile și oamenii de pe Facebook!
De Antonia Maer 5 martie 2017

Apel disperat pe Facebook pentru identificarea familiei unui copil găsit pe străzile din Mangalia. O asistentă a spitalului din Mangalia l-a luat pe spital și l-a internat pe secția de Pediatrie, iar apoi a lansat o căutare a familiei acestuia.

Începând de astăzi, Parcul Tăbăcărie a devenit centrul cultural al Constanței - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 1 martie 2017

Primăvara a venit cu un mărțișor cultural pentru locuitorii din Constanța. Începând de astăzi, în parcul Tăbăcărie are loc un maraton de evenimente artistice. Publicul va fi încântat cu piese de teatru, dansuri și cântece, toate susținute în aer liber. Evenimentul este organizat de Facultatea de Arte a Universității Ovidius.

Povestea Mărțișorului - De la moneda de argint legată la mână cu fir răsucit, la pandantivul atârnat la gât
De Neptun TV 1 martie 2017

Povestea mărțișorului a supraviețuit în diferite forme până în prezent, de la firul simplu răsucit în alb și roșu până la cel virtual. Mărțișor, Mărțișug sau Marț era consemnat de etnologii începutului de secol XX ca obicei de 1 martie, prezent nu numai la români, dar și la bulgarii și albanezii din Balcani.