vineri, 22 februarie 2019

Oferte pentru toate gusturile și buzunarele, la centrele SPA din Constanța

Vacuum facial, ozonoterapie, baie în lapte sau măști cu aur sunt doar câteva dintre tratamentele cu care reprezentantele sexului frumos se pot răsfăța pentru a atrage toate privirile în noaptea dintre ani. De sărbători, doamnele care își doresc să arate mai bine ca niciodată, pot încerca tratamentele revoluționare ale centrelor SPA care se întrec în oferte.

Pentru doamnele care își doresc în perioada sărbătorilor să arate mai bine ca niciodată, centrele SPA au pregătit pachete promoționale.

La un centru SPA, reprezentantele sexului frumos, care doresc să aibă parte de câteva momente de relaxare totală, pot încerca o baie în lapte, cu arome de vanilie și esențe miraculoase. 

Un alt salon din Constanța le propune doamnelor un tratament revoluționar. Terapia cu ozon asigură o piele hidratată, tonică și luminoasă.

În oferta specială pentru sezonul rece, pe lângă ozonoterapie, cosmeticienii le propun reprezentantelor sexului frumos vacuum facial și măști cu foiță de aur. 

După un astfel de răsfăț, doamnele vor atrage, cu siguranță, toate privirile în noaptea dintre ani.

 

Comenteaza aceasta stire

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.