miercuri, 14 noiembrie 2018

Operații GRATUITE pentru copiii cu malformații la inimă, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'!

Operații GRATUITE pentru copiii cu malformații la inimă, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'!

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” din Capitală reia programul de tratament chirurgical și intervențional pentru copiii cu malformații cardiace congenitale, a declarat pentru AGERPRES medicul chirurg Felix Negoițescu.

„Au fost șase misiuni, aceasta este a șaptea misiune. Programul se desfășoară cu medici și personal medical din SUA și din Israel. Patru misiuni au fost din SUA și două din Israel și vor mai fi încă două numai din SUA. Una în octombrie și va mai fi o misiune în februarie anul viitor. Până acum, în medie la fiecare vizită au fost operați cam zece copii, cam 60 de copii au fost operați în total. De anul acesta copiii au fost tratați și prin cateterism cardiac, diagnosticați și tratați încă aproximativ 20 de copii”, a spus Felix Negoițescu.

El a explicat că este un program prin care medici din străinătate vin și lucrează cu personalul Spitalului ”Grigore Alexandrescu” de la Secția de chirurgie cardiacă pediatrică.

„Programul este de instruire și de colaborare. Totul este gratis și este oferit de Fundația Rotary International”, a adăugat Negoițescu.

Selecția pacienților eligibili va avea loc în perioada 31 august – 11 septembrie.

Programările se fac la numărul de telefon 0753.301.108, de luni până vineri, între orele 8.30 – 14.30.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Secția de Balneofizioterapie de la Policlinica 2 a fost redeschisă. Cum arată spațiul de tratament
De Neptun TV 13 noiembrie 2018

Din această săptămână începe activitatea în secția balneofizioterapie situată în cadrul din Policlinicii nr. 2 Constanța.

DESCOPERIRE. Un nou medicament ar putea vindeca o maladie extrem de gravă
De Neptun TV 23 octombrie 2018

O echipă de medici din Belarus, țară cu unul dintre cele mai ridicate niveluri de infecții cu tuberculoză multirezistentă, a folosit bedachilină în combinație cu alte antibiotice pentru a trata, timp de mai multe luni, un grup de pacienți bolnavi de TBC. Rezultatele sunt edificatoare pentru medici: din 181 pacienți, 168 au fost complet vindecați.

Cum să scapi de RĂCEALĂ în mod natural cu miere și ghimbir!
De Neptun TV 15 octombrie 2018

Mierea și ghimbirul sunt unul dintre cele mai vechi remedii împotriva diverselor afecțiuni, în special atunci când vine vorba despre răcelile de sezon.