sîmbătă, 24 august 2019

Operațiunea 'droguri în Marea Neagră' continuă, încă un pachet găsit la Agigea

Operațiunea 'droguri în Marea Neagră' continuă, încă un pachet găsit la Agigea

Încă un colet cu droguri a fost descoperit la malul Mării. De această dată a fost găsit pe plajă din Agigea. Pe litoral are loc cea mai amplă operațiune din istoria Poliției Române. Peste 300 de forțe de ordine cu 60 de autospeciale, 14 nave și 2 elicoptere au intrat în alertă după ce mai multe pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia. 

De sămbătă, peste 300 de forțe de ordine cu 60 de autospeciale, 14 nave și 2 elicoptere au intrat în alertă după ce s-au găsit încă patru pachete cu droguri, în zona plajei Vadu. Acestea provin din cele două bărci abandonate de traficanți.

Persoanele aflate pe litoralul Mării Negre și care găsesc pachete pe plajă sunt rugate să nu le deschidă și să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, a transmis sâmbătă Inspectoratul General al Poliției Române.

"Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața! În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat IGPR.

Potrivit primelor informații, pachetele au fost găsite, începând de vineri, pe diferite plaje, de la Năvodari până spre Mangalia, de oameni care au alertat apoi autoritățile. 

Comenteaza aceasta stire