duminică, 18 august 2019

OSS Fighters, în direct la Neptun TV!

Astăzi a avut loc cântarul oficial al galei OSS Fighters (Osese), în cel mare centru comercial din Constanţa. Bogdan Stoica, Marian Rusu şi Ciprian Milea sunt numele grele care vor lupta mâine seară la Sala Sporturilor. Gala va fi transmisă în direct de Neptun TV, începând cu ora 20.00.

Sporturile de contact revin la Constanța cu o nouă provocare. Vineri seară, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor, va avea loc prima gală OSS Fighters, după reguli de K1. Fight-cardul propune 18 meciuri explozive, atracția principală fiind turneul piramidal la categoria 75 de kilograme, care reunește opt dintre cei mai buni luptători ai României.

Main-eventul va fi meciul dintre Bogdan Stoica, unul dintre cei mai valoroși luptători români, și lituanianul Mandas Rimdeika, la categoria 96 kg.

Promoția se adresează în special luptătorilor constănțeni, cărora le oferă o șansă de afirmare. Vor fi însă și sportivi din Ungaria, Moldova, Marea Britanie și Lituania.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv OSS Fighters din Constanța, sub egida Federației Române de Kempo. Gala de vineri este prima dintr-o serie de trei.

Următoarele vor avea loc pe 20 august în piațeta Casino din Mamaia și în luna noiembrie la Sala Sporturilor din Constanța.

Comenteaza aceasta stire