joi, 18 octombrie 2018

OSS Fighters, în direct la Neptun TV!

Astăzi a avut loc cântarul oficial al galei OSS Fighters (Osese), în cel mare centru comercial din Constanţa. Bogdan Stoica, Marian Rusu şi Ciprian Milea sunt numele grele care vor lupta mâine seară la Sala Sporturilor. Gala va fi transmisă în direct de Neptun TV, începând cu ora 20.00.

Sporturile de contact revin la Constanța cu o nouă provocare. Vineri seară, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor, va avea loc prima gală OSS Fighters, după reguli de K1. Fight-cardul propune 18 meciuri explozive, atracția principală fiind turneul piramidal la categoria 75 de kilograme, care reunește opt dintre cei mai buni luptători ai României.

Main-eventul va fi meciul dintre Bogdan Stoica, unul dintre cei mai valoroși luptători români, și lituanianul Mandas Rimdeika, la categoria 96 kg.

Promoția se adresează în special luptătorilor constănțeni, cărora le oferă o șansă de afirmare. Vor fi însă și sportivi din Ungaria, Moldova, Marea Britanie și Lituania.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv OSS Fighters din Constanța, sub egida Federației Române de Kempo. Gala de vineri este prima dintr-o serie de trei.

Următoarele vor avea loc pe 20 august în piațeta Casino din Mamaia și în luna noiembrie la Sala Sporturilor din Constanța.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.